Вход
София
Времето в София 15 o C

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Премиерът Борисов проговори за Прокопиев: Не влизам в схеми! Не мога да бъда с нито един олигарх, а всички са искали (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Премиерът Борисов проговори за Прокопиев: Не влизам в схеми! Не мога да бъда с нито един олигарх, а всички са искали (ОБНОВЕНА)

на 22.12.2017
66623
42
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Премиерът Борисов проговори за Прокопиев: Не влизам в схеми! Не мога да бъда с нито един олигарх, а всички са искали (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
22.12.2017
42
66623

Мерак ни е да си покажем всички магарии за европредседателството! Още през януари ще си извадим всичко лошо, казва министър-председателят

Премиерът Бойко Борисов прави равносметка за изминалата 2017 г. Пред БНТ министър-председателят коментира препъникамъните пред властта, успехите на кабинета и .какво предстои през 2018 г.?

Борисов направи коментар за словото, което произнесе почетният лидер на ДПС Ахмед Доган снощи пред елита на партията. Сокола заяви, че ГЕРБ няма алтернатива в момента и ако падне от власт, няма кой да я смени. 

"Доган правилно каза на БСП и на неговите да не бързат на принципа "стани да седна", тъй като не са готови. Нека си изчакат времето. Това им каза той. Иначе ще настъпи катастрофа, ако докарат един нов "Орешарски", коментира Борисов в интервю за БНТ.

Доган е един мъдър човек, 27 години е в политиката и знае за какво става въпрос, допълни той. 

Понеже Ахмед Доган знае технологията на управление, а и добре познава БСП, им казва има ли кой да замести това управление. Всяко дете знае, че няма, отсече той. И допълни, че дори и червените агенции сочат същото. 

Вместо да изкараме дивидент от европредседателството, ние ще си изкараме кирливите ризи, казва Борисов на въпрос за вота на недоверие, който готвят БСП за януари.

Готови сме с всичко, което е необходимо да бъде готово за европредседателството. По български маниер винаги накрая даваме газ, но оценката е, че сме готови, каза Борисов. 

По една тема, за миграционната криза, сме си казали "да" с Ердоган. Спомнете си Харманли, Овча купел. Като свършим работа, все едно не е имало темата. А знаете ли колко желязни усилия костват да пазим границата България -Турция, коментира Борисов.

Нашите съседи и приятели от Гърция не могат да си преброят мигрантите. И Меркел и Юнкер поставиха въпроса откъде идват по 500 мигранти на ден, след като нашата граница се пази, коментира премиерът. Нямаше по-голям страх у българите, колкото и да сме толерантни като нация, две-три семейства с деца обикаляха България и нямаше кой да ги приеме. А я си представете 100-200-300 хиляди мигранти. Не сме направили нищо повече от това да имаме добри междусъседски отношения, посочи министър-председателят и допълни, че сме длъжни да имаме много добри отношения с всички съседи.

На въпрос за договора с Македония, министър-председателят заяви, че и те са узрели за тези взаимоотношения. Ние нищо не искаме от тях, искаме само да са стабилни и да са добре, и заедно да празнуваме празниците, а не да стават повод за кавги. Мисля, че, както Зоран Заев казва, бяхме храбри. Отидохме и се поклонихме на техните паметници и той същото направи при нас. В първите минути след договора излязоха комисари, премиери, департаменти чак от Австралия, Канада, Швеция, с поздравления за това, че балкански държави, без посредници, са седнали и са се разбрали, гордее се Борисов.

Мисля си, че с местните избори в Македония и победата на Зоран Заев беше един вот на хората, че този път на Македония към Европа, НАТО и демокрацията е осъзнат, посочи той.

Темата Западни Балкани и Балкани по никакъв начин нямаше да присъства на нито един съвет. Членките на Европа са толкова вглъбени в темата за самата Европа. Факт е, че благодарение на разговорите, дипломацията, фактите, които имах възможността да изложа на толкова много колеги, всики единодушно сложихме темата за Западните Балкани, а и ще има среща на ЕС с всички лидери на Балканите. Още нещо - срещата Китай и Балканите, 16 плюс 1. Темата, която гарантира освен парите от банките в света и Европа...В Лондон правим още една среща за Западните Балкани, защото и те искат да кофинансират проектите и коридорите. Ако сме умни на Балканите, ще придвижим много теми напред, отсече премиерът.

На въпрос дали се слагат на пауза вътрешните теми за 6-е месеца на европредседателството, той отсече: Не. Като идват гости и мама, и тате казват да не правим пакости и бели. А ние искаме да покажем всиките си магарии за тези 6 месеца, още през януари ще извадим всичко лошо, коментира премиерът, кото се закани, че управляващите няма да останат длъжни на БСП по време на вота. 

По темата за коалицията и трусовете с партньорите Борисов посочи, че няма друга възможна конфигурация в момента. При нови избори няма да се създаде по-добро, освен че ще счупиме държавата. Едни могат да тълкуват, че изказването на Доган е жест към ГЕРБ, сближаване или раздалечаване. Но той си е направил сметка за партията. Когато Доган и Станишев се целуваха на Орлов мост, стана тотален срив, посочи Борисов.

На въпрос за това какво ще се случи на 28 декември, дали Симеонов няма да си подаде оставката заради втория лифт на Банско, тъй като концесията не е заложена в дневния ред на МС, Борисов посочи, че Симеонов и Цветан Цветанов днес летят за Одеса и че всички са за втори лифт на Банско.

Премиерът коментира и отпадането на мораториума за лекарствата за рак. Безспорно от там се крадат много пари. Видяхте, че са изнесени 70 милиона от България. Най-добрите са в България и се плащат от касата, но после отиват в Германия, Франция, Англия, Белгия. За майка ми искаха хиляди за една ампула. Купихме три, след две седмици тя почина, посочи Борисов. 

Като прочетох това, че съм загубил човешкия си облик, макар че това за президентската институция трябва да се говори..., коментира той изказването на президента Румен Радев по повод приемането на мораториума.  Откакто ГЕРБ е на власт, с 4 - 4,5 милиарда са се увеличили парите за здраве на хората. И пак всички са недоволни. Значи не е работата в парите. Корнелия Нинова ми се обади и каза, че според нея това ще стане проблем. Дори един човек да изпуснем, аз не мога да си го позволя. Аз казах, връщаме го на стария вариант и максимум съм възложил на служби да работят по контрола, коментира Борисов. 

Радев говори с думите на БСП, на Нинова. Ние не можем да премълчаваме, но премълчаваме, и не е честно, каза премиерът. 

На въпрос за Иво Прокопиев, който заяви преди седмица, че е искал среща с Борисов, премиерът посочи, че в такива схеми не влиза. Има напълно независими органи, те се занимават, каза Борисов. Не мога да се обадя в КОНПИ и да кажа: Не закачайте Прокопиев, това не мога да го направя, заяви категорично Борисов. 

То бе запитан и кой е Делян Пеевски. "Пеевски е депутат от ДПС. Воюват няколко олигарха, които са видели, че имат възможност и са си направили медии. Ако погледнете агенциите сутрин, ще видите кои медии на кой олигарх са. Никога не съм бил с нито един от тях. Всеки се опитва, но никой не успява. По темата за Делян Пеевски може да говори Карадайъ, той е депутат от ДПС", отсече Борисов.

Ако държавата е моя, мога да се инатя колкото искам. Ние сме тук за един миг. Парите са обществени, правителството само преразпределя. Дадохме повече за образованието, посочи той. ГЕРБ издържа защото отстранява провинилите се. Не държим хора, обвинени за купуване на гласове, като в БСП, каза Борисов.

При 4 на сто ръст на икономиката, при повишение на доходите, при под 6 на сто безработица, с огромен фискален резерв, със строежи на инфраструктура къде ли не, където хората са мечтали толкова години...всъщност Доган какво каза и на ДПС, и на БСП: Ще ги свалим, но когато сме готови да управляваме. Изчакайте си времето, им каза, сега не сте подготвени. В общи линии каза, че Борисов прави добро и за нас, и за съседите, каза още премиерът.

На въпрос какво лично на него ще му дава стабилност през 2018 г. той заяви, че това е да продължи да гради, да воюва за мир. В следващата година продължаваме и във вътрешен, не само в международен план. Имаме административната реформа и още доста неща. Мисля, че с Валери Симеонов ще направим и още добри неща в туризма. Макар че той си е такъв, обича да се налага. И понеже на него му е по-лесно...аз търпя. Всеки, който иска да се покаже важен, ме атакува мене. Но, мисля, че в името на държавата и стабилността, вчера ДПС направи крачка назад и аз мисля, че и ние с патриотите сме длъжни да проявяваме мъдрост, каза в заключение Бойко Борисов. 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Аз лично очаквам тоя боклук да умре.
2
Мъдър е Доган чалма, предпочита Борисов да си стои, отколкото да дойде крадливата БСПеерадска шайка, на Импексовата миризлива и лъжлива курабия Сланинова, откраднала повече Импекси, от броя на обръчите му от фирми. Хем е мъдра Чалмата хем лукава, изплющя цялата Сланинеста шайка отзад, накара ги да му посвирят на рязаната каба зурна, и им би по един ДПСарски шут за да помнят, че без него власт БСПеерастите, няма да видят никога..
3
Добре е, че ни е мъдър народа, и не допусна Импексовата миризлива и лъжлива курабия, да ни излага като премиерка, както ни излага впрочем сега, Гумен Грипена и неговата селска клека!!
4
Тоя неграмотник е срам за българския народ!!! Няма по-голямо чучело с мутренска поведение в цялата 1337-годишна история на България!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
5
До кога Борисов ще прави и невъзможното да се докарва и харесва на началниците си? Ако беше толкова усърден и към собствения си народ, който го търпи въпреки мизерията, в която го завлече нямаше да сме на финала по всички класации. Толкова милиони хвърлиха за това НДК, а то и след ремонта протече. Не можа да разбере 10 г, че първата му работа е подобряване стандарта на българите
6
Боко ТИКВАТА ЛЪЖЕ като дърта циганка - Тиквата ОБСЛУЖВА ПЕЕ.ВСКИ, Ц.ЕКО М.ИНЕВ и многодруги ОЛИГАРСИ
7
Невероятен нарцис и комплексар. Убеди ни, че му е достатъчно и сам да си дава отлична оценка. Никакви въпроси, които вълнуват сънародниците му. Ама хората гу пустосват непрекъснато за кражбите и корупцията на неговите хора. До кога???
8
Нещо като плутокрацията. Ако ще говорим за олигарси, те трябва да са сред днешната власт.
9
БОРИСОВИ ЛЪЖИ: ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА ГЛАСУВАН ЗАКОН. МАЙКА МУ Е УМРЯЛА ПРЕЗ 1998, ТА, КАКВО „ВСИЧКО“ ПРОДАДЕ ЗА „МОЛЕКУЛА ОТ 8 000 ДОЛАРА“, КАТО Е БИЛ В „ИПОН“!? БОРИСОВ, ТИ МОЖЕ И ДА СИ ПРОСТ, АМА НИЕ НЕ СМЕ, ЗАТОВА И НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!
10
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
11
Беснеят по форумите позитанските псета, бълват лъжи, обиди и гнусотии срещу ГЕРБ и Бойко Борисов, но не си дават сметка, че българските комунисти, самоназвали се социалисти, дори една тухла не са иззидали в строителството на новата европейска България. Докато всичките правителства на червените крадци извършваха масово разграбване на държавата и народа, обратното при управлението на Бойко Борисов той се прояви като достоен политик и държавник от нивото на Н.В. Борис III цар на българите /комунистите не са българи, а руски шпиони/. българин
12
ДЕБИЛЧЕТАТА ОТ БСП СА ЕЛЕМЕНТАРНО ЛЕСНИ, ВИЖ ДОГАН Е ДРУГА БИРА! ТРИ ПЪТИ КЛАТИ БСП С КОАЛИЦИЯ И ИМ ДИКТУВА ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И ДЕБИЛИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ! НО И ДОГАН НАКРАЯ КЛЕКНА ПРЕД БОРИСОВ И ПРИЗНА, ЧЕ ПО ДОБРЕ ОТ БОЙКО НЯМА КОЙ ДА УПРАВЛЯВА. ШАМАР ЗА КУРАБИЯТЯ ДЕТО СЕ БЕШЕ ПРИГОТВИЛА ДА ПРЕМИЕРСТВА!
13
ББ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПРЕМИЕР НА БГ И СВЕТА ЗАГОВОРИ ЗА НАС С УВАЖЕНИЕ! ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ, КИТАЙ, ТУРЦИЯ, САЩ, САУДИТСКА АРАБИЯ...
14
Думи и лъжи от прост дебил за останалите такива.Отивай си с мир мутро,иначе ще видиш баба си !
15
Боко-тикво като не може да бъде с нито един олигарх какво правиш с Домусчиев тогава.
16
Не е прието да хвалиш сам себе си. По делата му го съдете. Нито дума за кървяща корупция, стрелби, мизерия, 300 лева пенсия, екстремно бягство на младите от България, разбойничество. Изплашен от вота, за всяко прасе идва Коледа. Вечни птасета няма. Защо Прокопиев изобщо може да му звъни, че и да си говори с Борисов - един обвиняем олигарх? Как се сдоби Цвет.Бориславова с банка? Славчо Христов ще разследват ли за приватизацията на Златни пясъци? За дебелото да не говорим. Дано по-скоро да се маха, за да се извадят всичките му кирливи и напоени с мирзми на тютюн, барут, дрога ризи.
17
Стара, трайна връзка. Тежко ни. Корнелия ни е надеждата, друга опозиция няма в момента.
18
Абе, КОЙ изяде суджука ?!
19
Същински бай Ганьо.
20
Не можел да се обади за Прокопиев А забравика нареждаше на Ваньо Танов.да не закачаг Мишо Бирата.че обещол
21
Двадесетина червени трола на щат пишат негативизми срещу Б.Борисов по задание по всички сайтове за да се имитира повсеместно несъгласие на болшинството от народа към правителството.....ДА заплатите са ниски но затова не е виновен Бойко а тези които плащат на тези тролове....
22
Напротив - обадил се е за Прокопиев - да го топнат! Явно не си е платил таксата 'спокойствие' - и по стар навик се пуска 'наказателната бригада'
23
България на три прасета!
24
По време на белградската пресконференция на лидерите на Сърбия, България, Гърция и Румъния сръбският президент и гръцкият премиер дадоха урок на Борисов по национално достойнство и защита на държавните интереси. Президентът Вучич обяви, че заради желаното членство в ЕС сърбите няма да жертват приятелството си с Русия, а що се отнася до НАТО – Сърбия твърдо остава неутрална държава, разчитаща на собствените въоръжени сили. Премиерът на Гърция Ципрас натри носа на Борисов по „македонския въпрос“, заявявайки че при никакви обстоятелства Атина няма да признае Скопие, докато македонистите не се откажат от иредентизма и присвояването на античното гръцко наследство. Какви са тъжните поуки за евроатлантическия ни премиер, сляпо следващ инструкциите на ЕС и НАТО и правещ срамни теманета на Ердоган? Следвайки опита на Йосип Броз Тито, сърбите пак ще стоят на два стола и ще развиват паралелни отношения с ЕС и Русия, ще печелят икономически и от двете сили, ще кандидатстват за членство в ЕС, но няма да влизат в НАТО. Влюбеният в Ангела Меркел премиер едва ли разбра тази геополитическа лекция, благодарение на която сърбите винаги са били с вдигнати глави и винаги са имали по-висок жизнен стандарт от българите. Гръцката лекция на Ципрас пък изобщо не стигна до ушите на Борисов, ослушвайки се само за едно – дали Брюксел и Вашингтон са доволни от капитулацията му пред македонизма. Докато, по думите на Ципрас, гърците ултимативно искат от Скопия отказ от абсурдната антиквизация, търсеща корените на Република Македония в …античната гръцка история, в Александър Македонски и коня му Буцефал. Заради европредседателството ни, а и заради императивни напътствия от ЕС и НАТО, ние покорно признахме македонски език и македонска нация срещу смешното обещание от македонските учебници в словосъчетанието „бугарски фишистички окупатор“ да отпадне думичката „бугарски“. Македонистите не само не се отказват от присвояването на българското културно-историческо наследство, но получиха подарък от Борисов със съгласието му да си поделим по братски българското Възраждане, правейки бутафорни общи чествания на Цар Самуил, Братя Миладинови, Гоце Делчев, Яне Сандански, Никола Вапцаров и още десетки наши национални герои. Сравнете гордите лидери на Гърция и Сърбия с премиера на България и ще разберете защо сме жалко подобие на държава
25
Идат празници, едни празнуват, други грабят а ние чакаме отговор! ПИК, я се напънете да питате Маринов, малката Мутра, какво направи с пернишките разбивачи на банкомати? Какво ни баламуркате с Корея, ако толкова ни е интересно, ще ви питаме, как развъждат елени в Якутия!? Давайте по същество у нас е далеч по интересно, мистър Даун и Тиквоций "Едно" имитират усърдие, но резултати нулеви! Да въведат закона за изтребление на разбойниците от началото на миналият век и нещата ще си дойдат на място, да се премахнат давностните срокове, но явно някой от управляващите в сегашно правителство се страхува от реверсивно наказание!?! Познайте кой е той? -:)
26
Всички ние сме тъпаци. От наличните 5-6 млн. българи избрахме най големия простак да ни управлява. Той сам признава , че е простак. Позволява си да говори за икономика, финанси от които хабер няма. Той разбира от контрабанда, наркотрафик, убийства, далавери, кражби в които има опит. Точно този лешпер не може да бъде премиер. Този дивак ако падне от височината на егото си на нивото на интелекта си ще се размаже.
27
ХОРА ! ТОВА Е ПОЛИТИК - ВСИЧКИ , КОИТО ГО ПЛЮЯТ - СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО БАЛАНСИРАН СПОКОЕН - КАРАТЕ БОЕЦ - БРАВО! НАРОДЪТ Е С ТЕБ !
28
слава на Бог че опази България и българите от червената проказа БСП / БкП ,ДС и техните производни / . Слава ,слава и на партията на народа ГЕРБ!!!
29
Треньорът в карате в Тиквата му е викал ПРАНИ ГАЩИ, защото МНОГО с е било СТРАХ и ИЗБЯГАЛ от турнира
30
"Омиротворителю" Балкански, пощенско гълъбче Ердоганово, страхливецо ненадминат, очаквай ме скоро, по време на Европредседателството.
31
Обичам те Борисов,бъди здрав и все така отстояващ на предизвикателствата,Господ да ти дава сила и разум
32
Празни мисли на един празен човек.
33
Червените позитански тролове, спонсорирани от Кремъл са толкова тъпи и ограничени , че чак ми става жал за тях сега.Пишат ли пишат небивалици тук и слагат минуси на поразия.. И въобще не могат да асимилират и възприемат какво казва Бойко Борисов в прав текст на всички черногледи и задръстени хора! Или ако нещо все пак са разбрали се правят на малоумници.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
КОЙ НАРОД Е С НЕГО БЕ !!!!!КОЛКО ПРОЦЕНТА СА НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ!!!?С НЕГО СТЕ САМО ТИЯ ДЕТО ВИ ПЪЛНИ ГУШИТЕ?????НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЛУШАМ МАЛОУМНИЦИ ГОВОРЕЩИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА!!!!!
36
Чета и се смея с глас, най-пидготвения, най-заслужилия, най, най и най??? Това нещо което е заченато с най-лоши човешки гени, набутани за премиер от БКП за да обслужва интересите й, било подкрепено от народа, т.е.народа бил с него? Кой народ не знам, но не и нашия. Където и да отидеш и споменеш името му, политат псувни и закани, пожелания да види Свети Петър още днес. Омразата и ненавистта към този баклук на природата е с основание толкова силна. Девет години еднолично управлява и от България изчезна една трета. Продукта живее във виртуалнив си свят, обграден от по-прости от него слуги, които захранва. Не влизал в схеми???? Боже, Боже, а по какъв начин е изснесъл над 20 милиярда по офшорни сметки, как е купил имението в Калифорния за дума от над 350 милиона долара? Смазал е бизнеса и го е принудиш да му плаща. Не, че харесвам Прокопиев, но го мачка защото не му се е отчитал. Няма друга причина. Защо не натисне Гела от Разград, защото му снася и всичко е ОК. Да мамиш непрекъснато народа си, да му се правиш на загрижен и дипломат, при полижение, че IQ му е като на гугутка, е унижение за цяла България. Тук пишат негови слуги, естествено платени от него да го хвалят. Само огромната му охрана показва колко се страхува. А защо? Смазани от него и хората са хиляди. Унижение за България и българите е, този глиган да ни представлява по света, голямо унижение!!! Докато е той, ще сме най-бедни, болни, намаляващи и продадени. С него толкова. Нещо за икономика, за облекчение на Мслкив и Среден бизнес, няма. Необразован и полуграмотен е, как да взима правилни решения като не знае. Френсис Бейкън е казал, човек може толкова колкото знае.
37
"Казвам, че всички парле ву франсе". След това изказване на "капацитета" на ЕДНОТО ОТ ПРАСЕТАТА НА БЪЛГАРИЯ, коментарите са излишни както и за ония 80% на Територията.
38
Голем си Баце...нека ти се дърлят около оная ти работа ! Колкото повече толкова по добре ! И вземи я оправи тая Нинова та да мирне , не виждаш ли че страшно ти се натиска ...така се държи отхвърлена женка !
39
парите". Борисов даде коледни бонуси на пенсионерите 25 млн. евро, а Ципрас даде коледни бонуси на гръцките пенсионери 1,4 млрд. евро или 56 пъти повече. Какво щяхме да правим без ген. майор, инж., д-р на науките, Н.Пр. министър-председател г-н Бойко Борисов - направо ми се къса сърцето ...
40
Ми що не бегаш у Гърция като толкова ти харесва ! Може и да извадиш късмет да те опне някой мигрант или на някоя стачка полицията да ти удри една бухалка ...
41
Тези ги разправяй на старата ми капа. Ти отдавна си имаш своя олигархична схема и не делиш с никого. Цял нарид те разбра.... Едно народно пожелание да те стигне.....да не съм на твое място.....Върви си с мир!!!!!
42
заказать продвижение сайта в самаре логин в скайпе SEO - PRO1
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В един парк на пейка седят гражданин и полицай. По едно време гражданинът извикал:
- Ай, тяхната мамица...
- Какво си се разпсувал на обществено място, бе? - срязал го полицаят.
- Как какво - пейката е прясно боядисана!
- Ай, тяхната мамица...

няма нови новини
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
сега
1713
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
Ето по какво ще разберете, че ви обича
x