Вход
София
Времето в София 0 o C

ИЗВЪНРЕДНО: Руските медии гърмят за Борисов и газовия поток към Сърбия

ИЗВЪНРЕДНО: Руските медии гърмят за Борисов и газовия поток към Сърбия

на 11.11.2019
290711
46
ИЗВЪНРЕДНО: Руските медии гърмят за Борисов и газовия поток към Сърбия
Автор: ПИК
11.11.2019
46
290711

Газът ще започне да тече по газопровода „Турски поток“ от България към Сърбия до май 2020 година, съобщи пред сръбския канал TV Prva българският премиер Бойко Борисов, цитира го TACC. Руските медии подеха темата и обръщат сериозно внимание на събитието от уикенда, което е от ключово значение за Западните Балкани.

"Газът през газопровода ще преминава през България до Сърбия (най-късно) до май 2020 г.", каза Борисов, като отбеляза, че всеки ден се полагат пет километра от газопровода "Турски поток".

"Когато ние изпълним нашата част, а Сърбия направи своето, с нашите газопроводи, магистрали и с железниците ще подпомогнем бизнеса, от което и двете страни ще получават приходи."

Борисов отбеляза и голямото икономическо значение на транспортния коридор за Сърбия и България. "Този път нас ни води на Запад, а вас ви свързва с Изтока, нашите пристанища и по-нататък към Турция. Ще обновим и железопътния транспорт, а стоките ще пристигат във влакове със скорост от 180 км/ч", каза българският премиер, продължава с цитирането му ТАСС.

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
Постигнахме велики резултати. Сега за газ ще плащаме и на турците и на гърците. Тръбите заобиколиха България. Благодарим на братските Съединени щати.
2
Фалипр@цко!!!
3
Г-н Борисов, посланички не се целуват, особено американските. Виж, за нашите селски чиновнички е друго дело, те даже са щастливи и се хилят като п.утки в нови гащи.
4
ти го фукна в тролската човка
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
нa мaйкa ти в гpoба
7
Руските медии кво?
8
Истински дясната партия строи и работи за поколенията.
9
Днес средната цена на дизела в Австрия e 2,22 лв./литър, а в България е с 6 стотинка по-висока - 2,28 лв./литър (https://fuelo.net/world/prices?lang=bg), само че минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България - 286 евро. Въпреки огромните си приходи, братската руска рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, като по този начин ощетява със стотици милиони левове православния и христолюбив български народ. И как става така, че г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г. и от семейство на членове на БКП), г-н Румен Радев (член на БКП от 1984 г.), г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата), г-жа Корнелия Нинова (разбойническо-мениджерски приватизатор), г-н Волен Сидеров (патриот, руски или турски – който плати повече), кметът на Бургас, НАП, ДАНС, самият рицар на справедливостта г-н Пламен Георгиев, шеф доскоро на КПКОНПИ, се правят, че такава рафинерия няма и не се интересуват защо тя не плаща данък печалба?!? (Да вземем пример от най-справедливите монополисти – руските „Газпром“ и „Атомстройекспорт", които нямат никакъв проблем да съдят и да осъждат български фирми и българската държава.)
10
Ха ха ха, импексовата БСПдирастия кръв сере и газ пикае от такива новини. Чета плиткоумните коментари на Импексовата крадлива БСПдирастия и стигам до извода, че Герберския вибратор, колкото по надълбоко им влиза, колкото и повече Герберски бой ядат, толкова повече пишат и бълнуват простотии. По интересно е, че психо десните, както ги наричаше Костинбродската разпоретина, водени от Рада дълбоката и Гнома, се одупи редом до своите крадливи червени братовчеди, и чакат някой да им нашиба с крак вибратора. Все пак Импексовата Курабия СлаНинова и черния Мавър, по едно време си играха на Бони и Клайд и чичко доктор!!
11
Путин: „Днес и в Русия е тържествен ден - Денят на славянската писменост, а писмеността е дошла при нас направо от македонската земя“ ++ Анатоли Карпов: „В Русия кирилицата е дошла, както ние смятаме, от Византия.“ ++ Александър Дугин, идеолог на евразийството: „И Паисий е наш, защото е православен и е славянин.“ ++ Пьотр Толстой, депутат от партията на Путин „Единна Русия“, зам.-председател на руската Дума: „България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме.“ ++ През 1885 г. Аксаков пише в във в-к „Русь”: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!” (За тези му похвални слова, благодарният български народ кръщава на негово име град Аксаково, област Варна, централна улица в София и Варна и гимназия „Иван Аксаков“ в Пазарджик.) ++ „Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.” – Георги Раковски, брошура „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“, 1861 г. ++ „Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.“ – Христо Ботев, в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13. ++ „Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние, българите, нарочно си закриваме очите; жумим, за да не виждаме пакостите, правени нам от Русия“ – 1914 г., митрополит Методи Кусев, от книгата „Погрома на България. Виновникът" ++ „През това време руското правителство употреби всички средства да покаже, че славянството и православието са две овчи кожи върху гърба на един хитър вълк." – Яворов, предговор към книгата „Гоце Делчев", 1904 г. (clubz.bg/62713-slavqnstvoto_i_pravoslavieto_ovchi_koji_vyrhu_gyrba_na_hityr_vylk) ++ „Русия беше и е и днес решителен враг на една силна и независима България. Затова същата тая Русия, която създаде проекта за Санстефанска България, по-късно, 1886 год., се обяви против Съединението на Южна и Северна България, а в 1913 год. тласна Румъния в гърба на България, за да осуети нейните национални стремежи." - Васил Коларов, „Работнически вестник“ ++ „Затова е добре българските политици да благодарят, но да не се кланят на Русия, да отстояват идеите на Левски, а не на граф Игнатиев за българската държавност."
12
ФАШИСТИТЕ ОТ РУМЕН ШИР БЕТЕВАТА ПОПУЛИСТКА ХУНТА ИСКАТ РАЗМИРИЦИ И КРЪВ !
13
И аз искам да му напълня човката на първия с качествен материал и да гълта, за да не ходи гладен и жаден.
14
АНТИСЕМИТИТЕ ОТ БСП НАПРАВИХА ПОЛИТИКО - МУТРИНСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ И РАЗВЯХА ЕНТИЧЕСКАТА КАРТА ...ОЗЛОБЕНИ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ ...И ХЕМ БСП КУПУВАХА ГЛАСОВЕ В СОФИЯ ...И ПАК ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ .
15
''Oткaктo тoзи подчoвeк e прeмиeр, кoгaтo пуcнa тeлeвизoрa, aз изпaдaм в ужас, чe тaкoвa нeщo мoжe дa e прeмиeр, oт дeн първи. Eднo ce чудeх, чe мoжe дa рaбoти изoбщo зa пoлициятa кaтo глaвeн ceкрeтaр. Друго ce чудeх, чe мoжe дa бъдe кмeт, нo тoвa, чe e прeмиeр,нaиcтинa е нeрaзбирaeмo. Aбcoлютнo нeрaзбирaeмo и отвратително. Пoглeднeтe му пoвeдeниeтo в чужбинa,как се клати като намазан пехливанин с ръце в джобовете, кaк ce гуши, кaк иcкa дa ги цeлувa,да ги мляска и oблизвa и да ги олигави. Тoй нe знae какво са етикет и протокол. Нe знae кaк дa ce държи.Това не е човек, дори не е подчовек, това е свиня.Свиня, която съществува само с вродените и придобити рефлекси след 13 юни 1959 г. Никoй нe cмee да oбяcни на този макак, че прави държавата ни за резил пред света.Не се наемам да прогнозирам до кога ще бъдем свинегледачи.''
16
ПРИГОТВИЛ СЪМ ЕДНА СОПА ОТ ДРЯН И ЧАКАМ ПИК- АДЖИИТЕ ДА ДОЙДАТ ПРЕД ВСС ДА ПРАВЯТ ,, МАРШ НА ЗАКОННОСТА" МОЖЕ ДА ЯМ БОЙ СЛЕД ТВА , НО ПОНЕ КОЙ ДОКОПАМ....ЖАЛНА МУ МАЙКА
17
Сметката е без кръчмаря, т.е. Доналд Тръмп, който ще се бори за втори мандат през 2020 г. След посещението на нашия селски бек, най-вероятно ще му бъде заповядано моментално спиране на "Турски поток" и нашия ще го изпълни, иначе е свършено с политическата му кариера. Не е дошъл момента, в който обвиняваният за връзки с Кремъл републикански президент на САЩ да спре газовата "мечта" на Русия.
18
Проф. Минеков е бил много пестилив в изказването си. Той би могъл с повече думи да набива в кратуните на тиквите кой е този льохман.Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента във филма „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първи дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1,1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да могат да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
19
Untermensch - подчовек, е понятие, въведено от Хитлер е основание за неговите зверства! Що за човек трябма да си, па и проф., та да се изравняваш по разбирания с Хитлер?!?!? За това нищожество Минетов, явно другите хора са подчовеци и свине! Червени идиоти!
20
До № 4! Ти го нафърфоря у заднийо буренясал двор!
21
Руснаците пак приемат желаното за действително. Баце им го втъкна с газовата връзка с Гърция, щото от там ще идва американски, катарски, кипърски и прочее газ. Ватниците пак не са разбрали нищо.
22
Хейдеьда идва Четееъртак да се отбием на Гешевски маймюни, на които ще се плати за да изядат един хубав бой!! И нека идва този кървав преварат за да изхвърлим от покривите целата герберастка шайка, начело с тюфлека от Банкя!!! Да живне Българив и краденото от Шайката да се конфискува в името на народа. Имоти, пари и коли, които ще се продавст на търг и парите внасяни в бюджета!!!
23
В САЩ Тръмп и ББ ще се договорят за унищожаването на червените кхмери БСП-ОПГ и всичките им деривате!Няма да му се отвори парашута на гащника Радев, няма да се отвори парашута на крадливата свиня Нинова,няма да се отвори парашута и на лъжливото Ленче, отиват си заради кражби и корупция,защото не могат да си докажат доходите и офшорните сметки!Не случайно корумпето Радев скача срещу КОНПИ, защото има да отчита едни милиони за самолети!Очаква се Путин да се намеси и грешката на КГБ-Решетников да оправи,привиквайки Радев да му набие канчето и да го пенсионира по болест!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Е-е-е този Вибратор те побърка,ами тази вечер не излизай пред панелката прегърни Вибратора но гледай да не те хване ток.И ти напомням не пий вода от бидето,че може дати влезе вода във окото и няма да видиш резервните батерии къде са........????
26
отговор на коментар
Kой и защо продаде рафинерията в Бургас?
27
БЪРЗАТ РАШКИТЕ, ЩОТО ОТ ГЪРЦИЯ ИДВА ДРУГА ТРЪБА, А ОКОЛО КИПЪР, ИЗРАЕЛ, ЕГИПЕТ, АЗЕРБАЙДЖАН ИМА МНОГО ГАЗ! И КОЙТО ПРОДАВА ПО-ЕВТИНО ОТ ХЪБ БАЛКАН ЩЕ КУПУВАТ СЪРБИ, УНГАРЦИ, ТА ЧАК АВСТРИЙЦИ.
28
Минеков или Минетчиев все едно и приятели клеветата е бумеранг върху собствените ви глави Жалко за дипломите ви - простаци с висше образование е но без възпитание
29
добре че са нафатата и газта че ще изпукат от глад в русия.
30
Явно на някой Другари им е много неудобно че чепа на Бойко им е в задника и затова го мразят. Но Другари трябваше да свикните досега .Свиквайте че още е дълго.
31
На другарите от Кремъл някой да каже, че Бойко Борисов говори за Балкански поток, а не за турски.
32
Да гръмнат баба Ива в простия заден долен отвор.
33
Ганьо си е ганьо, изпусна питомното.сега гони дивото. Това ще е винаги докато управляват комунистите от герб. Докараха ни до дъното във всяка област.
34
Както винаги сме откъм страната на булката. Кога ли е било по друг начин.
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Абдулпрустак Ибр.икчи Боку Харам Тик.венолу - наведен накъмто запада и затова добре уду.пен към Босфора,
37
Сърбия започна атаката на Р усия срещу приемането на С Македония и Албани в НАТО и ЕС Новият "Шенген" между трите държави изключва се Косово Та Сърбия става проводник на влиянието на Русия осигурено от Макрон с блокиране на приема им Това е новината на деня А това е впълно противоречие с усилията на България за приема на страните от западните балкани в ЕС "братята " сърби изиграха голям номер икономически с газта от България а в политиката срещу Борисов Сърбия е била винаги с хитра и двулична политика и винаги в съюз с Русия срещу България
38
Имаме министъе председател ,който се държи просташки като прегръща американкия посланик .Акобеше в Америка стова поведение биха го съдили като Кубрат Пулев.Като не знае езици бърза да комперсира като се хвъл да прегръща.Не спазва никаква етикеция.Човек го е срам с такъв неграмотник за дърржавник.
39
ха ха само така на дебилите в БГ, още такива "герберастки" успехи чакаме доде племето изчезне. Герб е дълбоко в джоба на обикновените хора - студени жилища и отказ от парно, потрошени крака през зимата заради кривите тротоари, пеш по родните улици заради скъпите билетчета, скъп ток, парно, вода такса смет, сгради, фалшива храна, ей ви пари за магистрали , голям праз за простия матр'ял.
40
Шлякани червени кални, анални БСПедрази! Гадни доносници и плювачи@ Семкаджии долни. Смрад!
41
отговор на коментар
Защо онова плешиво чучело фатмак Гадев е истинския резил за България!!! Примиера при койтп : се въртя на успоредка, който мълча докато един пиян руски поп му лрещя, който клеча с жена си зада не е по висок от Путин, който само мрънка оплаква и заплашва колко ще е зле и жена му го брани като селска кавгаджийка на бустан!!! Това ли е РЕЗИДЕНТА? ИЛИ Е ПРЕЦЕДЕНТА!!!
42
отговор на коментар
Андрьо некадърник смотан кой ти е крив бе тъпанар че за никакъв х.й не ставаш.
43
отговор на коментар
Кате, колко плащаме за газта на Турция?? Кой се биеше в гърдите , че е прркратил(провалил) построяването на АЕЦ "Беене", петролопровода Бургас-Александрополис и Южен поток, че нещо не си спомням? Ако се сещаш Южен поток трябваше да минава през Черно море до България и тогава трябваше на нас да ни плащат. Само че тогава тезата на Някой беше, че ще " съсипем природата ни". Би ли ми обяснила като как така тръбата от Турция може би ще облагороди същата тази природа!?!? Това някакъв турски фокус ли е или просто едни комисиони за някой!?!?
44
Другарски по гърбината и ще каже: Видео ли как прецакаха оня хасковски Каин с Грипените... А брато
45
Пропускаш да споменеш излагацията на жената на Грипена дето се нахвърли върху посрещача на едно официално посещение, разцелува го по бузата после взе да го бърше!!!! Няма друг такъв резил!!!
46
До №9! Става така защото Митко НиноФ (мъжът на Корнелия Нинова) определя цената на бензина от бургаската рафинерия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24661
архив

Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към десет, десет и половина.

няма нови новини
Днес: 265
hot
най-четени новини в момента
сега
2099
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
Скритата захар - ето в кои продукти дебне
x