ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Корнелия Нинова къртица в БСП - съсипва столетницата с Йончева в полза на президента Радев и новата му партия

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Корнелия Нинова къртица в БСП - съсипва столетницата с Йончева в полза на президента Радев и новата му партия

147377
на 01.02.2019
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV: Корнелия Нинова къртица в БСП - съсипва столетницата с Йончева в полза на президента Радев и новата му партия
Автор:   ПИК

Корнелия Нинова съсипва БСП с постоянните скандали и фалшиви новини, които бълва партията, откакто бившата синя приватизаторка е начело на столетницата. Последните ментета, които разпространиха с Елена Йончева, постигат единствената цел да свалят окончателно доверието на избирателите към червените.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Полза от това пък има президентът Румен Радев, който вече не крие, че ще застане зад нов политически проект. Неговата партия обаче може да получи избиратели и кадри само от едно място - БСП, заради което изсмукването и съсипването на столетницата за него е добре дошло. Възможно ли е Елена Йончева и Корнелия Нинова да са внедрени агенти в столетницата, които имат далеч по-различни планове от това да я върнат във властта? 

Около тази теза се обединиха в коментарното студио на ПИК TV собственикът на ПИК и ПИК TV Недялко Недялков, главният редактор на медията Звездомира Мастагаркова и водещата Ива Николова. 

"БСП се самоуби с този изключително позорен, зле скалъпен и недостоен за най-старата партия у нас компромат. Той извади на показ подмолните схеми, по които действа сегашното ръководство на партията", заяви Ива Николова. 

"Стана вече банално. Все едно чета сайта за фалшиви новини на Арман Бабикян, който бълва небивалици от много години. Последният им компромат е някаква амалгама между "Брадва", "Петел", "Информиран" и всички тези лабораторни експерименти на червената контрапропаганда, които бяха заченати на "Позитано" 20 с цел да дестабилизират не ГЕРБ, а държавата. Те продуцират безумия за имения и любовници на Борисов, за Лиляна Павлова, която пуснаха, че била сгазена до Народното събрание и всякакви такива глупости.

Същият е и този казус. Анонимен фейк нюз, пасквил, продуциран през интернет, но проекцията е жестока, защото касае столетна партия на Благоев и Вапцаров. Не може партията на деградира до две перачки на пари и съвест, както написахме в ПИК", коментира Недялко Недялков. 

"Едната дори е обвинена за пране на пари. До доказване на противното, съмненията остават, както и срещу всички обвиняеми по тази огромна афера КТБ. Самата тя се обърка доста в този скандал. Миналата година отрича да има офшорки, а сега след като прокуратурата извади документи, признава, че има офшорки. Кой знае догодина какво ще излезе за тези милиони и милиарди, откарднати от КТБ.

Много притеснително за България е, че се дава гласност на такива хора и в медиите, а дори и в Народното събрание. Един куп обвиняеми от прокуратурата, каквато е и тя, се опитват на практика да приложат преврата, на който се закани Румен Радев, за да бутнат легитимната власт, благодарение на чиито действия им се търси сметка от разследващите за аферите. Нека ги припомним - Прокопиев, Миню Стайков, Митьо Очите и Бенчо Бенчев, Николай Банев, Иванчева, Огнян Донев, Цветан Василев, а сега и Елена Йончева. Този отбор обвиняеми е обединен да дестабилизира държавата", заяви Звездомира Мастагаркова. 

Според Недялков това се случва, защото тези хора не са зад решетките и производствата им се точат в съда. Той припомни и фактът, че президентът Румен Радев мистериозно и инкогнито освободи Елена Йончева от поста на говорител след първото си посещение в Брюксел като държавен глава, където се срещна с хора от НАТО.

"Радев призовава за повече светлина, цитирайки Гьоте, затова нека да обясни защо я отстрани само месец след встъпването си в длъжност. Очевидно разполага с повече информация и има нещо задкулисно в цялата тази схема. Другият важен въпрос е как за една нощ от медиен съветник на надпартиен президент се озова в листата на БСП. По някакъв беше откупена ли, индулгенция ли й се направи. Или пък е обратното - беше шартирана, защото е гузна и виновна, или за да мълчи й беше даден този пост? Да кажат. 

В тази партия има системен проблем с лицето Елена Йончева от много години. Очевидно битуването им в опозиционният живот е в залог на бившата любовница на партийния лидер. Излиза, че тя има много информация и достъп до тайни, заради които партията трябва да е любезна с нея и да й предоставя високи постове", обобщи Недялков. Мастагаркова припомни и казуса с това дали е платен откуп от 2 млн. евро за свободата й в Сомалия, по който също все още се мълчи. Николова пък заяви, че Йончева е станала разследващ журналист много след като е напуснала леглото на Станишев - едва преди две години, след като стана депутат, а преди това е била просто разследващ журналист.

"Йончева и Корнелия в тандем са мечтаната опозиция за Борисов и ГЕРБ, но те са опасни за системните отношения в българската политика", коментира още Недялков.

Внедрен агент ли е Нинова в БСП и какви тайни цели преследва с Йончева в полза на Радев, чуйте още в извънредното коментарно студио вижте само по ПИК TV:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек на него може да се разчита (ОБНОВЕНА) Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек на него може да се разчита (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК