ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа затвори пътя Стара Загора - Раднево

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа затвори пътя Стара Загора - Раднево

43075
на 31.07.2024
ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа затвори пътя Стара Загора - Раднево
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежка катастрофа затвори пътя Стара Загора - Раднево. Очевидци информираха, че превозните средства се отбиват през село Боздуганово.

препоръчано

Инцидентът е станал на моста над АМ "Тракия". На място има пожарна и линейка. Все още не е ясно дали има пострадали.

"Катастрофите там са чести. Знакът за завоя е на 3 метра преди самият завой и ако не познаваш пътя, скачаш директно на магистралата. Властите да се сезират вече!", "Натам отива още една пожарна. Дано няма загинали", пишат в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК