Вход
София
Времето в София 8 o C

Издател скандално пита Кристалина Георгиева: Къде и с кого живеете в Брюксел? Защо лобирате за Димитър Радев в БНБ?

Издател скандално пита Кристалина Георгиева: Къде и с кого живеете в Брюксел? Защо лобирате за Димитър Радев в БНБ?

на 11.06.2015
11357
57
Издател скандално пита Кристалина Георгиева: Къде и с кого живеете в Брюксел? Защо лобирате за Димитър Радев в БНБ?
Автор: ПИК
11.06.2015
57
11357

Вярно ли е, че мисията на кандидат-гуверньора в Украйна доведе страната до фалит?

Издателят на вестник "19 минути" Борис Ангелов е изпратил следните въпроси до канцеларията на българската еврокомисарка в Брюксел Кристалина Георгиева:

 

Бих искал официален коментар на Кристалина Георгиева по повод кандидатурата на Димитър Радев за БНБ:

По каква причина комисарят по финанси и човешки ресурси участва в налагането на определен кандидат за гуверньор на БНБ?

Като застъпник на Димитър Радев би ли могла г-жа комисар да обясни причините, поради които налага именно този кандидат?

Как в качеството си на икономист г-жа Георгиева коментира факта на бягството от излагане на концепция на нейния кандидат, както и на широка публична дискусия по една толкова важна за България тема?

Как в качеството си на еврокомисар г-жа Георгиева коментира спешното преправяне на законодателството заради нейния кандидат?

Как г-жа Георгиева коментира постигнатите от Радев резултати в Украйна: за 3 месеца неговата мисия доведе страна до фактически фалит – със закон Върховната Рада обяви спиране на плащанията по външния дълг?

Как точно се обяснява предоставянето на заплащана от българските данъкоплатци логистика – например транспортна – на кандидата, докато е в България от името на комисаря Георгиева?

Накрая, бихме желали да научим в какъв дом живее в Брюксел комисарят – ако е отдалечен от града, по каква причина и с кого съжителства г-жа Георгиева? Това ще ни помогне в нашия материал да обрисуваме нейния човешки портрет, а досега кой знае защо тя не е говорила по тази толкова показателна за всеки човек тема – къде и с кого живее?

Сподели:
Напиши коментар »
(57)
1
БРАВО - ИСКАЙТЕ ОТГОВОРИТЕ.... ИСКАЙТЕ ДА ВИДИМ И КОНЦЕПЦИЯТА. НАГЛОСТТА ИМ НЯМА ГРАНИЦИ !!!!
2
Много добре. Около тази фамозна личност има много въпросителни, а тя е в дъното на доста зулуми български...
3
Кристалина живее в Брюксел с шефката на Балкантурист Боряна Попова май
4
Лиз -близ.
5
МАШАТА НА СОРОС Е ТАЯ ШМАТКА ВЕ..
6
Кой с кого живее, си е негова работа. Някой пита ли Момата и Сачмата, кой им прави децата. Вие какво искате да лобира за някое комуне от ранга на Искров ли, или Чалмата да тури пак ръка на БНБ...
7
Няма отървия от махленските клюкари и дребнави интриганти. Оставете жената на мира. Разбира се че ще има мнение , нали това и беше работата до скоро.
8
Даааа, има тука лесбийска нишка. Няма съпруг, няма семейство
9
кой с кого живее, си е негова работа, ако е бай Кънчо от Долно Комарци, например. Ако е еврокомисар, не е съвсем негова работа, обществена работа е.
10
народа казва краставите магарета се подушват така е с наш боко тиквата и тази евро издигната българска к у р в а която гради имиджа му
11
http://www.infobulgaria.info/news.php?itm=23720
12
Значи така, Мая Манолова може да лобира и да направи любовника си министър, а тук няма нищо такова и плювня..
13
да се извади картончето да се види кой какъв е в тази държава
14
Явно ПееF не иска Радев за управител на бнб
15
Най хитрата българска готованка която познавам.Харесвам истинските селяни,но не харесвам селските еквилибристики на госпожата, която си е осигурила охолен живот за сметка на изстрадалият ми народ.
16
Тая си е генетична лесбийка. Сигурно си лижат дъртите пу тки с някоя брюкселска бабичка.
18
Първите трима млади български икономисти , които са спечелили стипендии от фондация Фулбрайт са крСталинка Георгиева , Румен Гечен и сегашният рактор на УНСС. Последните двама преди заминаванета са принудени да подпишат декларации за сътрудничество с ДС - научно техническо разузнаване , иначе остават в НРБ.За Сталинка Евтин Костадинов мълчи. След завърване на курса мъжете се завръщат в Българиа , а Сталинка е поканена да ПООСТАНЕ в САЩ.. Случайно да не би да е била ПРЕЗАВЕРБУВАНА , САМО ВЪПРОС ЗАДАВАМ .Верно ли е , че Сталинка има гражданство на САЩ и като такав а ее дясната ръка на Юнкер ! Упорито се говори , че Сталинка е представителят на САЩ в Еврокомисията, вярно ли е това ?Ако е така , има ли в действителност България свой еврокомисар ?
19
Че това мизирабълско същество е п'едераст във фуста е ясно отдавна,не случайно е кръстена С'ТАЛИНКА!
20
Много отвратителна алчна бабичка! Яко я тъпчеха, за да я допуснат за втори път на трапезата. Само пари и хуйове и' са в главата.
21
Със Заповед № 90/25.03.92 г. на министъра на финансите Иван Костов и на основание чл. 12 и във връзка с чл. 17 от ЗСВЦ и ВК (Закон за сделките с валутните ценности и валутния контрол) и Протокол от 23.03.92 г. на комисията по провеждане на конкурс за извършване на валутна търговия разрешава на "Братя Василеви" ООД и "Б.Н.К."-ООД (фирма свързана с "Кинтекс") съвместно да извършват продажба на петрол и петролни продукти на ГКПП Калотина и ГКПП Капитан Андреево. Това определя възможност за безконтролен износ на петролни продукти без начислен акциз, мита и данъци от бензиностанциите на "Братя Василеви" на територията на ГКПП. Собственикът на фирма "Б.Н.К."-ООД Веселин Балевски е съпруг на несменяемата секретарка на министъра на финансите. БНК няма лиценз, което следващите министри не отменят. Разрешение за търговия с петрол и петролни продукти "БНК" получава след фиктивен конкурс през март 1992 г., в който фирмата не е участвала. Съгласие дава и Йордан Соколов като министър на вътрешните работи тогава. На 26.III.1992 г. зам. министър на финансите сключва с Балевски договор, в който невярно се позовава на лиценз, получен след конкурс (в него Балевски не е участвал). НСБОП прави извод, че договорът няма правно основание. Незаконната дейност продължава до 12.VIII.1996 г., когато със заповед № 249 е узаконена (по докладни на Хр. Кулишев), от зам.-министър Димитър Радев. - НСБОП се заема със случая едва през 2000 г. след статия във в-к "Стандарт". - На 10.III.2000 г. ГУ "Митници" информира НСБОП, че цялата документация по случая е изчезнала. - При прокурорската проверка срещу В. Балевски е открита заповед на Костов (като министър на финансите) с която дава разрешение на Балевски да отвори магазини в безмитната зона на Кулата и Калотина и да търгува с валута, без да има лиценз. Посоченият в договора между ГУ "Митници" и фирма БНК на Балевски предмет на дейност е безмитната търговия с петрол и петролни продукти. Кирил Радев е освободен като шеф на НСБОП заради проверката срещу Балевски. Съветникът Веселин Балевски е напуснал Министерския съвет още през март 2000 г., след като е разбрал от прокуратурата, че срещу него има предварително производство.
22
Питам,какво направи тя за България???????????????????????????????
23
A koia e Boriana? Multi-Multi. Elementarno Watson..
24
Типична селянка,представителка на Еврогейските ценности!Аман от боклуци,които ни учат на морал и как да живеем!
25
kamo - 16 ) , 22 ))) Е еее ,,,,,,,,,,,,, Хора !!! МНого ЗЛОБА бе ,,,,,,,,,,,,, то-бива Киселини ,,, ама ... ??? ........ Ясно че ЖЪЛТОТО-Продава ... ама ............. Що се вързвате бееее .... :))) Например - № --- 16 санитар- я вечер лъска бастуня на Лесбо–ПорнУ ,,, но иначе :))) ........... или № --- 22 ,,, дето задава КРЕТЕНСКИ - въпроси “... явну толку муй акъля :))) ................... Бойко ша излезИ ПРАВ за МАТРИАЛА ........... а и Царя за ЧИПА .............. отивам да пия 1 бира –––––– Приятен ден лековерни М А Л О У М Н И Ц И ....... :)))
26
Дьонмета,в случая помакиня,с измислено образование като оная магарица професорката от Свищов,с измислена кариера,с измислени способности,с измислен семеен живот,с измислен произход от дълбоката провинция расли в сиропиталищата с мангалите,копилета на шофьорите, автомонтьорите,готвачките и чистачките на Политбюро и ДС.Внедрени в езиковите гимназии в областните градове за да доносничат за всеки от съучениците си още от осми клас,определящи с доносите си човешкото бъдеще на едно или друго семейство.Смърт за отрепките!
27
Дъщерята на Кристалина Георгиева - Десислава -/Деси/ Кинова е финасов деректор на Мултигруп от много време. Кристалина винаги е била свързана с ДС и с Мултигруп, разбира се. Кого ще допуснат да се рапорежда с парите на Мултигруп - ДС??? Само най-довереното лице и Кристалина е такав - ДС , ДС, ДС!!!!!!
28
криСТАЛИНА Георгиева
29
Сталинка е про-противна одри и от ЦК - снахата Пръмова! разбира се, че има енщо доста съмнително в оставането й в Щатите и в лансирането й от банкянската мутра за отзи висок пост! Ако биографията й беше чиста, нямаше да е кадър на СИК, пардон - на ГЕРБ, но всъщност то е едно и също!
30
Би Ти Девелопмент Сървисиз ЕАД Лице за контакт: Десислава Кинова Email: kinova@bt-ds.com ОТДАВНА Е ПОВИШЕНА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С МНОГО, АМА МНОГО КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ!!!!!!
31
Преди години Кристалина с гръм и трясък се появи в Турист спорт банк с със "шайка специалисти" Започна да кадрува да уволнява и назначава свой протежета Алансираше я Б. Божилов сега от кръга Капитал.Направи много поразии и се стигна до фалит на банката. Завършила е икономическия специалност политикономия
32
С тези подготвени и вербувани от Запад кадри,дълго още ще помпим гумите на влака!!!!Помпиха ги майките и бащите ни,помпим ги ние и нашите синове и дъщери,щети помпят внуци,правнуци,пра-правнуци и пра-пра-пра-!!!!!Умиране има-отърване няма!!!!!
33
Нищо лично.Само където преди време Кристалинка ми счупи главата с ласкавото си изказване относно приема на бежанци в България-щели да решат демографския ни проблем.
34
Кристалина Георгиева има една дъщеря... Живее сама, но не е самотна-радва се на два големи песа, с които съжителствува в апартамента си! Понякога бива навещавана от Миглена Кунева, която също има слабост към кучетата...
35
изкуствена жена с пластмасова усмивка
36
Наистина кой с кого живее си е негова работа.Наистина това е личен въпрос.Но когато става дума за т.„н. публична личност ,каквато е личността на един президент,на един премиер,на един комисар от ЕС, това никак не е негова лична работа.А и защо никой от подръжниците тук на Кр.„Георгиева пропускат въпроса заплащането на този кандидат на транспорта при пребиваването му в България от кабинета на Кр.Георгиева,т.е. ,от българските данъкоплатци ?
37
Моята българска съименничка баба Сталинка живее с делото и идеологията на на нашия вожд и учител товарищ Владимир Ильич...
38
Ама вие вярвате ли си че ще получите отговор -къде и с кого живее???????? Хахахахаха смешни сте.
39
ОТВРАТ!!!
40
Това е началото на въпросника! Като не даде отговор Сталинка,има как да се научи,ще питаме комшото- демокрацията няма тайна за тази служителка!!!! И папараче ще свърши работа,а защо не и Господарите,с някое скунсче???Не сме се заяли,що нашенци за едно петаче ще я изтропат! Въпросчето е актуално,в десетката,БРАВО!!!!!!
41
Мисля ,че Кристали на Георгиева разбира от финансии работиласемействата ародната Банка и познава като професионалист човека,който предлага.Защо много от коментарите са тъпи,несвързано цинични и в противоречие на нейната биография на която сме свидетели?Не винаги има толкова фалшификации в коментарите.Далече сте да я представите,по добре представете автора на статията и той с кого спи т.е.кого обслужва,но не съм чула някой да го хвали,като професионалист.Трябва да знаем всичко за семействата на нашите депутати в ЕС,за да не вярваме на лъжи!
42
Mnogo alqna jena !!!
43
Комсомолският и устрем е трогателен
44
ДА Я ЗАБРАВЯ -ПОДНЕСЕ НА ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЕ ЕДИН КАШОН РЪКАВИЦИ- "ТОЛКОВА СЪБРАЛ БГАЖНИКА Й" ТАЗИ ЖЕНА НЯМА СПОМЕН ЗА НЕЙНИЯ СЕЛСКИ ПЪТ... НЯМА РАЗЛИКА- ВСИЧКИ ТАКА ПРАВЯТ- НЕЗАВИСИМО НА КОГО СА КРЪСТЕНИ...
45
Сикаджииска Ку.рв.а с К.у.р.венска Физиономия и Крадлива Ле.з.,.биика с наметало на Сик и Мулти закриляна от Бокова Тиква
46
МНОГО СТЕ ЗЛОБНИ И ЗАВИСЛИВИ МАЛКИ ГНУСНИ ЧОВЕЧЕТА. ВИЖТЕ СЕ ВИЕ КЪДЕ И С КОГО ЖИВЕЕТЕ...И ТУК В БЛАТОТО ВИ Е МЯСТОТО
47
Абе, тука е пълно с психопати, бе! Що не фанете Крисито за гугутката, а мене за хурката? С мене живее, бе плужеци!
48
Празно при МАФИОТИТЕ няма . Народ ,идеи...бля бля.
49
Кристалина или Кристалин?
50
това че станишев е председател на пес какво означава нищо какви социалисти са оланд напр непрекъснато гласуват против русия какво като кристалина е еврокомисар това идва да покаже на европа колко изкуствени структури са ес и евр банка те калкулират огромни разходи за европейските данъкоплатци без никакво покритие и затова трябва да се закрият
51
АгенПУТИНция Фокус от Баку: „Баку. Руският президент Владимир Путин и турският му колега Реджеп Таип Ердоган проведоха в събота преговори при закрити за пресата врати, съобщава Интерфакс. Двамата лидери са обсъждали впечатленията си от церемонията по откриването на Първите Европейски игри, на която и двамата са присъствали. Ердоган е отбелязал, че на откриването на игрите не е присъствал нито един от лидерите на държавите от Европейския съюз. „Турция, като кандидат-член на ЕС, представлява целия Евросъюз“, коментира Владимир Путин.“ Убийствено, унизително игнориране за Бойко Методиев Борисов, който хукна към Баку да се мазни на Путин. Не помогнаха и невъобразимите словесни еквилибристики на Борисов от Баку, говорещ за газови коридори, които очевидно само той си натъкмява и фантазира, разпространявани слугински от родните телевизии, без някой да се осмели да МУ зададе и един смислен въпрос, за да разбие на пух и прах газ-глупотевините. Лошо, Борисов, лошо. И блябосванията ти за Делян Пеевски не помогнаха. „Руско ресто“ – Москва не вярва на сълзи.
52
Георге, питаш как е разбрала, че работи с/у България. Тази политическа пачавра искаше да заселва талибани и всякаква ислямска сган в Странджа, за да сме превъзмогнали демогравския срив. Тази е по-скоро американо турски агент. Ега ти и боклуко.
53
Няма оттърване оъ тая гнусна паплач.
54
Всичко съзнателно се кррие .От трето разряден служител на СБ в Москва ,ПУТИН е предлага за зам.пред.по квотен принцип от Източна Европа.Не напразно са я кръстили Сталинка.Всичко това се знае.Така ,че не само България е Троянския кон на Бусия в ЕС ,но цяла глутница от комуняги по род и произход.Всичките ни представители в НАТО,ЕС и всякакви други представителства по Европа и Америка ,в Япония и т.н.са членове на БКП или техни наследници ,барабар с цялото ръководство на България ,като държава.Какви промени очаквате от такива комунистически престъпници ,както са се самонарекли чрез приетия от тях ЗАКОН за обявяване на комунистическия режим за престъпен-д.в.37 от м.май 2000 г.Те самите си признават ,че са ПРЕСТЪПНИЦИ като съпричастни към БКП .Напримерр агент Буда ,Ирландската пастиркаа -Президент,Комунистическия секретар на Плевенския ОС Ц.Цачева и цялата комунистическа правителствена и неправителствена глутница от ГЕРБ и другите слуги от правителството -РБ,ПФ,и вся остольная сволач.
55
Що за гадни манипулатори сте-човек как може да направи кариера -със знания и можене-не с хулене на умните и безапелационен език,боже мой-до кога българите ще се хулим и ще гледаме омерзително на всички успели и кадърни българи...Злоба ненавист и безделие това е в основата на всички подобни коментари!
56
Тази е абсолютна идиотка! Какво допринесе тя за България? Нищо Тя мисли повече за всеки друг народ но не и за България! Ненавиждам я и не само аз
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Ало! Чувате ли ме? Прочетох че сте загубили куче и давате голяма награда на този, който го намери! - Да. Намерихте ли го? - Не, обаче почвам да го търся! Може ли да получа аванс?

няма нови новини
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
сега
3184
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
КУРИОЗНО В ПИК: Спас Русев лети в икономична класа, не спира да одумва "Алексей" (ВИДЕО)
x
СВЕТЪЛ ПРАЗНИК! Честитете на всички мъже с името...
x