Издирват с полиция фена, ударил Гъргоров

Футбол

Издирват с полиция фена, ударил Гъргоров

3026
на 22.02.2016
Издирват с полиция фена, ударил Гъргоров
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на "Ботев" (Пловдив) ще направи всичко възможно да разкрие самоличността на привърженика, който хвърли запалка по Емил Гъргоров по време на дербито с Локомотив (Пловдив), спечелено от "канарчетата" с 1:0. В 28-ата минута предметът полетя от Централната трибуна и удари Бадема по главата.

"Ботев" ще изисква видеозаписите от полицията, за да разбере, кой си е позволил хулиганската проява по време на мача. Ако успеят да разкрият гамена, от ръководството имат намерение  да намерят законов начин да му забранят да посещава мачовете на "канарчетата".

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК