Излезе трейлърът на филма за Гунди (ВИДЕО)

ВИДЕО

Излезе трейлърът на филма за Гунди (ВИДЕО)

12332
на 27.09.2023
Излезе трейлърът на филма за Гунди (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два месеца след края на снимките на игралния филм "Гунди - Легенда за любовта", екипът на мащабната и дългоочаквана продукция разкри първи кадри от вдъхновяващата история за една от най-великите личности на България - Георги Аспарухов.

препоръчано

Кратък тийзър и официалният плакат на филма бяха публикувани по-рано през деня в социалните мрежи, а сцените, включени в премиерното видео, мигновено ни пренасят в епохата на вълнуващата лента, като предават емоционалния заряд, с който е пропит филмът още в първите секунди, предаде "Спортал".

Създадена по действителни събития и разказана безупречно благодарение на режисьора Димитър Димитров, сценариста Емил Бонев и оператора Борис Славков, романтичната история на Георги Аспарухов-Гунди (Павел Иванов) и неговата съпруга Величка Маркова-Лита (Александра Свиленова) ще оживее на голям екран през 2024 година.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК