Израел удари Дамаск, има жертви

Близък изток

Израел удари Дамаск, има жертви

13070
преди 4 часа
Израел удари Дамаск, има жертви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Израелски удари, нанесени рано тази сутрин в столицата на Сирия Дамаск и във военна база в близост до град Хомс в западната част на страната, са причинили смъртта на военнослужещ и са ранили седем души, предаде Ройтерс.

препоръчано

Сирийски държавни медии първоначално съобщиха за израелски удари в центъра на Дамаск. Световната агенция отбеляза, че това е поредното нападение в рамките на близкоизточния конфликт, разпален от войната на Израел срещу радикалната палестинска групировка "Хамас" в ивицата Газа.

Експлозия е отекнала тази нощ в столицата, предаде САНА. В тази информация не се даваха подробности, но впоследствие САНА обяви, че израелските сили са взели на прицел жилищна сграда в централния квартал на Дамаск "Кафр Суса".

Министерството на отбраната на Сирия потвърди, че центърът на Дамаск е бил взет на прицел, като добави в информацията и друга мишена - базата край Хомс. Министерството съобщи и за материални щети, без да влиза в детайли.

Израел обикновено не коментира информации за удари в Сирия, припомня Ройтерс.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК