Изтича крайният срок за предложения за членове на КЕВР

ЧАС ПИК

Изтича крайният срок за предложения за членове на КЕВР

5887
на 25.03.2015
Изтича крайният срок за предложения за членове на КЕВР
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес изтича крайният срок за внасяне на предложения за членове на Комисията за енергийно и водно регулиране, заяви пред БНР председателят на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев.

препоръчано

"Надяваме се за избора на членовете на регулатора, които са общо 9, да имаме широка подкрепа от целия парламент. Търсим консенсус, защото този орган трябва да бъде надпартиен и независим. Затова променихме закона, така че да не го назначава премиерът, а да го назначава Народното събрание", посочи той.

През следващата седмица, във вторник, кандидатите ще бъдат изслушани в енергийната комисия, а в четвъртък се очаква да бъдат гласувани в пленарната зала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК