Илиан Тодоров: Трябва да покажем на САЩ, че България не е Протекторат, а независима държава. Защо мърсят хора без влязла в сила присъда?

ГОРЕЩО

Илиан Тодоров: Трябва да покажем на САЩ, че България не е Протекторат, а независима държава. Защо мърсят хора без влязла в сила присъда?

36171
на 06.06.2021
Илиан Тодоров: Трябва да покажем на САЩ, че България не е Протекторат, а независима държава. Защо мърсят хора без влязла в сила присъда?
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Бившият областен управител на София област Илиан Тодоров разпространи остра позиция след новината за санкциите на САЩ срещу Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков по закона "Магнитски".

препоръчано

Ето какво споделя Тодоров в позицията си:

Не мога да проумея как без съд и присъда се „лепи” клеймо на когото и да било. Как издаваш присъда, че някой е „корумпиран”, без този някой да е осъден? Как го лишаваш от изконни човешки права, просто с един подпис, било то и президентски? Кой ти позволява да „мърсиш” имена, семейства– без влязла в сила присъда? Просто ей така, с един подпис. Без даже да представиш дори и косвени доказателства.

Оказва се, че „Магнитски” е над националното ни законодателство. Интересно ми е спрямо колко граждани на САЩ е приложено това своеволие. Нали не вярваме, че тези които наказват „корумпираните”, са най-некорумпираните в света?

Справка с „Трансперънси Интернешънъл” показва, че САЩ е много по-корумпирана държава от Бутан, Франция, Уругвай, ОАЕ, Ирландия, Япония, Естония, Исландия, Белгия, Австрия, Австралия, Великобритания, Канада, Германия, Люксембург, Недерландия, Норвегия, Швеция. Сингапур, Швейцария, Финландия, Дания и Нова Зеландия! Коя от изброените по-горе държави издава присъди срещу граждани на САЩ? Никоя!

Какво да очакваме, когато всички български политици тичат към Американското посолство за „Благословия” и подръжка. Сами се докарахме до тази унизителна ситуация. Да сме колония!

Нека да не бъда разбиран погрешно. Не защитавам никой, не нападам никой! Единственото, с което не мога да се примиря е, че сме протекторат на чужда държава. Преди бяхме слуги на Русия, днес на САЩ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК