Ирина Шейк описа Кристиано с една дума. Вижте какво сподели зa него

Световен футбол

Ирина Шейк описа Кристиано с една дума. Вижте какво сподели зa него

14638
на 04.03.2015
Ирина Шейк описа Кристиано с една дума. Вижте какво сподели зa него
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ирина Шейк даде мнението си за Кристиано Роналдо с 1 дума. Красивата рускиня е лаконична и всеки един от милионите фенове на футбола получава ясна представа за това колко хладни са вече отношенията между нея и бившия й приятел – носителя на Златната топка Роналдо.

препоръчано

Ето какво казва красавицата Шейк за КР7.

“Не чета какво пишат за нас и не искам да коментирам тази тема. За мен Роналдо е минало. А аз предпочитам да гледам в бъдещето”.

Така Шейк описва Роналдо с 1 дума – минало. Явно всичко между двамата е приключило и шанс да се съберат – няма. А Ирина е решила да забрави напълно Кристиано.

sportove.net

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК