ИСТЕРИЯ В ППДБ: Саботаж срещу ДС-кмета - накичиха София с антибилборди на Васко Ухото (СНИМКА)

Епицентър

ИСТЕРИЯ В ППДБ: Саботаж срещу ДС-кмета - накичиха София с антибилборди на Васко Ухото (СНИМКА)

161767
на 19.09.2023
ИСТЕРИЯ В ППДБ: Саботаж срещу ДС-кмета - накичиха София с антибилборди на Васко Ухото (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Саботаж на предизборната кампания на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" съзряха близки до управляващата коалиция.

препоръчано

Причината са билбордите на кандидат-кмета Васил Терзиев, с които София осъмна през уикенда.

Те обаче не са част от кампанията па ППДБ, а са антиреклама, тъй като авторите им иронизирах ДС-миналото на милионера.

"Първите рекламни билбордове за местните избори са вече накичени...", отбеляза в социалната мрежа продуцентът Виктор Димчев към снимка, която е направи край един от софийските булеварди.

"Гледах по телевизора двама фини мъже, Васил Терзиев и Азис. И двамата с отлична поддръжка, перфектна визия, до косъмче, лъснати като от бутиково списание за весели момчета.

Да си призная, по-кадърният от двамата е Азис - говори в пъти по-добре, има ясна и структурирана мисъл, родителите му не са били от ДС и има повече качества както за кмет, така и за трамплинния пост на премиер след това.

Добрите сили се объркаха и избраха грешното весело момче за кандидат-кмет. Трябваше да се спрат на Азис, макар че дори Евгени Минчев би стоял по-консистентно", добави Димчев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта
ПИК TV x
Борисов сложи край на спекулациите пред ПИК - каза ще има ли сглобка между ГЕРБ и ППДБ и Спаси София Борисов сложи край на спекулациите пред ПИК - каза ще има ли сглобка между ГЕРБ и ППДБ и "Спаси София"
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК