"Истината за здравето": Кои емоции ни разболяват и как да се излекуваме от над 100 вида болести

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

"Истината за здравето": Кои емоции ни разболяват и как да се излекуваме от над 100 вида болести

8423
на 09.06.2021
Истината за здравето: Кои емоции ни разболяват и как да се излекуваме от над 100 вида болести
Автор:   ПИК

Чувството за безполезност води до алкохолизъм. Кавгите и крясъците в семейството ни разболяват от бронхит. Дълбока обида, дълготрайно негодувание, страх, голям психически стрес или шок са причините за рак. Така – кратко и ясно ни се представя „Истината за здравето“ в едноименната книга на Теменуга Пенчева, която е на пазара с логото на издателство „Милениум“. Можете да намерите полезното томче на вестникарските павилиони от днес в цялата страна на цена само 7 лв.

препоръчано

Гледната точка в „Истината за здравето“ е коренно различна от тази на традиционната медицина, но читателите сами ще се убедят, че тази истина битува от древността до днес и нейни привърженици са милиони хора по света. Те успяват да възприемат болестите не като зло само по себе си, а като симптом за това, че им е нужна промяна, да се пренастроят, приспособят и да се отърсят дори от смятани за нелечими заболявания.

В подробното здравно ръководство авторката синтезира холистичната философия за човека и здравето, проповядвана от Хипократ, през Зигмунд Фройд и Петър Дънов, до Луиз Хей и много съвременни учени и емпирици. Всички те ни убеждават в нерушимата взаимовръзка между душа, дух и тяло и в това, че непознаването и незачитането на тази неразривна цялост е главната причина за болестите.

Полезното томче ще ви разкрие точно кои емоции са причинители на над 100 от най-срещаните заболявания. Ще ви помогне да откриете причината за някои от постоянните си оплаквания, да дефинирате проблема, който стои зад всяко отделно заболяване и да пренастроите мислите си в полза на здравето. Описани са подробно проблемите на различните органи, като са предложени и подробни указания за провеждане на няколко прости психотерапии, с които да си помогнете в поемането на първите стъпки към подобряване и превенция.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това