ИСТИНАТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Наско Сираков проговори за „Левски“: С Мъри сме вкарали в клуба 50 млн. лева, чисти като Рилски езера! Сега всичко около отбора е лъжа!

СПОРТЪТ ДНЕС

ИСТИНАТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Наско Сираков проговори за „Левски“: С Мъри сме вкарали в клуба 50 млн. лева, чисти като Рилски езера! Сега всичко около отбора е лъжа!

22184
на 14.02.2017
ИСТИНАТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Наско Сираков проговори за „Левски“: С Мъри сме вкарали в клуба 50 млн. лева, чисти като Рилски езера! Сега всичко около отбора е лъжа!
Автор:   ПИК

Легендата Наско Сираков проговори за състоянието на „Левски“ преди подновяването на шампионата. Наско гостува в предаването „Код спорт“, където разкри пикантни подробности от работата си на „Герена“.

препоръчано

„Големият проблем на Левски е стратегията. Аз не обичам да употребявам тази дума, защото покрай Вальо Михов съм я намразил. Всяко второ изречение му е стратегия и че трябва да се прави стратегия, но това е истината. Разбира се, това е в кръга на шегата за Вальо, който ми е огромен приятел. За да тръгнат нещата в Левски, трябва да има ясно и точно послание към хората. Не може да дойдеш и да станеш собственик в Левски през август и да кажеш, че до Нова година ще има ново табло и козирка, а изведнъж те да ти се сторят много скъпи след два месеца. Сега сме февруари месец и няма нищо. Това е лъжа, излъга хората. Каквито и оправдания да ми вадят, това е лъжа. В Левски трябва предварително да си си направил сметката, да си проучил абсолютно всичко, както е във всяка една фирма. Тук минаха шест месеца, а във футбола няма чакане, особено в Левски и в ЦСКА няма кой да те чака“, каза Сираков.

„Никой не излиза да каже точно колко са тези задължения на клуба. Слушам 19 млн., 17 млн., 20 млн. Излиза собственикът и казва - малко над 20 млн. Те с тези милиони си играят, както аз си играя с внучката ми. То е страшна работа. Има точни и ясни цифри. Аз знам, че задълженията са над 20 млн. Казва се 23,5 млн., 26 млн, 21 млн. И оттук нататък се прави стратегия първо не как ще станем шампиони, а как ще ги изчистим тези задължения. Това е първата основна задача пред Левски. Всичко друго е лъжа и измама. Иначе, ще се стигне дотам в най-скоро време да търсят лиценз както ЦСКА, за да играят в "А" група“, каза Сираков.

Попитан колко пари е налял бившият собственик Тодор Батков, Наско обясни: „Не знам дали е дал 40 млн., може да е дал и повече, но от 2004 г. до 2008 г. в клуба аз и Мъри вкарахме над 50 млн. по документи. Чисти пари като рилските езера. Колко е дал Тодор Батков? Аз не съм му светил, не съм му финансист. Г-н Баждеков е финансист, той е водел сметките. Но над 50 млн. са влезли в клуба. Трябва да кажем следното нещо, което е много важно - при наполовина по-нисък бюджет за фонд "работна заплата" до 2008 г. в сравнение с периода от 2008 г. насам. Когато се говори, че сме нямали пари, това не е истина. Бяхме с 5,5 млн. лв. бюджет до 2008 г., сега стана 12-14 млн. - официални, обявени на общи събрания. Това не е нямане на пари.“

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това