ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ: България е европейски шампион по волейбол

Волейбол

ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ: България е европейски шампион по волейбол

26186
на 13.07.2024
ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ: България е европейски шампион по волейбол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният отбор на България за девойки (U18) спечели европейската титла на континенталния шампионат в Румъния и записа името си в история на българския волейбол!

препоръчано

Тимът на Антонина Зетова разби в мача за златото Белгия с 3:0 (15, 18, 26), предаде бТВ.

Нашите започнаха страхотно мача. Доминираха на сервис и в атака и набързо натрупаха комфортна преднина. Адмирации тук заслужават центровете ни 14-годишната Нанева и Деница Ангелова, както и плеймейкърът Димана Иванова. Тя е продукт на школата на Локомотив София, а в момента носи екипа на ЦСКА.

Втората част отново бе под диригентството на тима на Антонина Зетова. Поведоха с 12:5, а по-късно с 16:5 и 20:9. В края нашите намалиха темпото, но успяха да затворят гейма на 18 и да се доближиха още повече до голяма цел.

За първи Белгия поведе в мача при 1:2 в третата част. Равенството се задържа до 11:11, след което "лъвиците" дръпнаха с 16:13, стабилизираха началния удар и в крайна сметка ликуваха с 3:0 при петия си мачбол!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК