Йоло Денев, Силвия Великова и Христо Иванов предвождат "протест" от стотина души срещу Гешев

Политика

Йоло Денев, Силвия Великова и Христо Иванов предвождат "протест" от стотина души срещу Гешев

113046
на 18.11.2019
Йоло Денев, Силвия Великова и Христо Иванов предвождат протест от стотина души срещу Гешев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Обичайната агитка от стотина служители на Иво Прокопиев и партия "Да, България" се събира пред Съдебната палата, за да протестира срещу законния избор на Иван Гешев за главен прокурор. Тълпата се предвожда от Йоло Денев и репортерката в "Хоризонт" Силвия Великова, забеляза репортер на ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Сред дежурните протестъри личат и физиономии от тъй наречената организация "Боец", чийто лидер Георги Георгиев отправя открити физически заплахи и обиди към премиера Борисов и Гешев във фейсбук. Тук са бившият правосъден министър Христо Иванов, лидер на ДеБъ, както и кандидатът за кмет на София Борис Бонев, който е известен гей активист от организацията "Смучи София". На място са забелязани и Антоанета Цонева и Борислав от "Протестна мрежа", Мая Манолова и още куп креатури от ДеБъ. 

Определени телевизии представят седянката като "недоволни граждани отново протестират срещу Иван Гешев", въпреки че очевидно става дума за едни и същи хора, които в най-добрите си моменти са не повече от 200. 

Междувременно президентът Радев трети пореден ден не издава указа за назначаването на Гешев, въпреки че Конституцията изрично му диктува да го стори.

Христо Иванов и Ивайло Мирчев от ДеБъ предвождат протеста за натиск върху Съдебната система

Борис Бонев също политизира протеста

Силвия Великова бе сред първите на протеста

Йоло Денев замества Георги Георгиев от "Боец"

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК