Йоханес Хан подкрепи решението на македонския президент

Балкани

Йоханес Хан подкрепи решението на македонския президент

6164
на 07.06.2016
Йоханес Хан подкрепи решението на македонския президент
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Еврокомисарят по разширяването на ЕС Йоханес Хан поздрави решението на македонския президент Георге Иванов изцяло да анулира амнистията, която той обяви на 12-ти април. В собствения си профил в Туитър Хан написа следното: "Решението на президента Иванов за цялостно анулиране на амнистията е добра новина. Тази крачка ще позволи правдата да възтържествува и Специалната прокуратура да продължи да изпълнява своята работа. През последната година бе загубено много време. Политическите лидери трябва да се върнат на масата за преговори и да гарантират изпълнението на Договора от Пържино, включително и необходимите реформи". Агенция БГНЕС припомня, че днес македонският държавен глава Георге Иванов анулира амнистията и за останалите 36 лица. Преди 10 дни Иванов анулира амнистията за 22-ма политици. С днешното си решение амнистията е премахната изцяло за всички 56 лица. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК