Какво е състоянието на 6-годишното дете, пропаднало в шахта в Пловдив

Региони

Какво е състоянието на 6-годишното дете, пропаднало в шахта в Пловдив

9249
на 13.02.2024
Какво е състоянието на 6-годишното дете, пропаднало в шахта в Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

6-годишно дете да падна в улична шахта на оживена алея в Пловдив. Инцидентът станал докато момченцето се разхождало с майка. Шахтата била дълбока над  два метра и била в непосредствена близост до сградата на кметството на район „Тракия“. Мястото на инцидента вече е оградено с лента, камъни и клони.

препоръчано

„Най-важното в случая е да кажем, че детето е добре и няма тежки наранявания. Екипите на пожарната, полицията и спешна помощ са реагирали веднага и са оказали помощ на момченцето и майката. Още днес шахтата, ще бъде обезопасена”. Това заяви пред Нова телевизия кметът на район „Тракия"- Пловдив Георги Гатев.

Оказало се, че мъж, минавал наблизо с автомобила си, спрял и оказал пръв помощ. „Когато дойдох имаше човек в шахтата и помагаше детето, което е със СОП. Най-важното е, че детенцето се отърва само с уплаха”, разказа очевидецът Красимир Каракашев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК