Как да предизвикаме силата на мисълта да работи в наша полза?

Забавно

Как да предизвикаме силата на мисълта да работи в наша полза?

139592
на 26.09.2016
Как да предизвикаме силата на мисълта да работи в наша полза?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съзнанието ни и мислите, с които избираме да го запълним са невероятно мощни. Върху това работят все повече учени и излизат все повече материали. Истината е, че силата на мисълта може да ви избави от бедността, отваряйки пътя ви към изобилието. Истината е, че силата на мисълта може да ви избави от болести или да ви ги предизвика, в зависимост как я употребявате. Може да подобри нездравословния ви начин на живот и да ви накара да се чувствате наистина прекрасно. В живота ви ще присъства това, върху което се съсредоточите. Това е един изключително труден, но не и невъзможен процес.

Чудили ли сте защо някои хора сякаш имат всичко необходимо, докато вие като че ли се борите за всяко нещо и животът ви е по-труден? Във Вселената съществуват закони, както този, че ако паднете от високо на земята, ще се ударите. Ако използвате мисълта си, за да се фокусирате върху това, което наистина желаете, то не след дълго ще се случи. Независимо дали те са положителни или негативни, законът на привличането не се интересува от разликата между тях. Ако в момента сте изправени пред много предизвикателства в живота си и ви е трудно, то вероятно е така, защото прекарвате по-голямата част от времето си, съсредоточавайки се върху нещо, което не искате.

Всеки има избор върху какво точно да се концентрира. Ако вибрирате с положителна енергия и в главата ви се въртят прекрасни мисли, то хората със същите вибрации ще бъдат привлечени към вас. Ако прекарвате времето си, като фокусирате силата на мисълта върху финансовия просперитет, към който се стремите, то съзнанието ви на свой ред ще бъде изпълнено с енергията на благоденствието и мислите ви ще генерират успех.

Преди да се го осъзнали, вече ще привличате околните и ще можете да осъществите мечтите си. Например, ако работите в сферата на продажбите, тогава много повече хора ще ви се доверяват и ще чувате тяхното „Да!”, без да се борите за него. Нещата ви ще се получават с естествена лекота. Някои го наричат късмет, други добро стечение на обстоятелствата… Но ние с вас знаем, че причината се крие в силата на мисълта.

Подсъзнанието ще ви носи това, което му подсказвате. Мислите имат мощно влияние в живота ни и ако наистина повярвате в това, скоро ще започнете да усещате промяната. Ще видите как пред вас се разкриват неподозирани възможности и хубави моменти и ще се питате как по-рано не сте го осъзнали. Всеки ден ставаме свидетели на чудесата на Вселената, независимо дали имаме сетивата да ги разпознаем. Те просто се случват. И са толкова прекрасни!

Мисълта е способна да ви донесе всичко, стига да можете да го забележите, да си отворите очите към ежедневните малки чудеса наоколо. Забелязали ли сте, че когато шофирате в града, понякога на косъм се разминавате от инциденти. Причината е, че енергията ви вибрира на високо ниво и привлича само хубави неща. Така че, можем да кажем – всичко, което не вибрира със същата енергия като вашата, ще бъде далеч от живота ви.

Отделете малко време, за да наблюдавате как работи силата на мисълта, как може да ви помогне, но и да ви нарани. Случва се онова, за което си мислите. Така че, върху какво ще се фокусирате? Ако се съсредоточите върху това, което винаги сте искали, тогава всичко останало, което не ви е необходимо и излишно сте влагали енергия в него, ще отпадне.

Мислете за успеха, за по-здравословен начин на живот, за удовлетворяващи лични контакти и щастието само ще ви споходи, животът ще ви се усмихне. Ако продължите да го правите, вашият живот и този на хората от вашето обкръжение ще бъде изпълнен с по-хубави моменти. Можете да започнете да тренирате като сутрин станете и застанете пред огледалото с мисли, че сте красиви и вашият ден ще бъде страхотен, ако наистина го вярвате, то несъмнено ще се получи!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК