Вход
София
Времето в София 22 o C

Как днешната любимка на властта Силвия Великова се сроди с президента Петър Стоянов

Как днешната любимка на властта Силвия Великова се сроди с президента Петър Стоянов

на 14.09.2019
145494
38
Как днешната любимка на властта Силвия Великова се сроди с президента Петър Стоянов
14.09.2019
38
145494

Смешният плач за Силвия Великова щеше да е порив на журналистическа солидарност, ако не беше нахална проява на двоен стандарт. Защо колегията не се събра да брани така бурно и с плам, когато уволняваха журналисти и когато закриваха вестници и телевизии, а се втурна да протестира за едната Силвия Великова, която поне да беше уволнена, но не е?

Силвия Великова – личната журналистка на Бойко Борисов

Силвия Великова – личната журналистка на Бойко Борисов

Персоналната журналистка на премиера Бойко Борисов е...

на 13.09.2019

Вярно е, журналистите в България сме разделени, мразим се едни други, делим се на ваште и на наште, но когато има повод за отявлена несправедливост към нас, не е толкова трудно да скочим като един. Защо това се случи само с грантово платените сега?

Силвия Великова не е уволнена, нямаше и опит за подобно нещо. Все още има трезво мислещи хора от гилдията, които - първо, за разлика от всички външни на скандала политици и соросоиди, много добре знаят, че в занаята често си сменяме ресорите по решение на ръководството, един отговаря за МВР, после поема ГЕРБ или БСП, или обратно. И от това никой не прави драма. Или пък от президентския ресор се прехвърля в съдебния, както в биографията на Силвия Великова.

Някой скочи ли тогава, преди години, когато преданата на Бат Петьо (Петър Стоянов) придворна журналистка на "Дондуков" 2 стигна дотам в близостта си с държавния глава, че и се сроди с него? Президентът й стана кръстник на децата и тогава нямаше нищо нередно тя да продължи да си му прави пиара в ефира на националното радио като ресорен репортер. Без на някого и да му хрумне, че е пристрастна и че си е чист конфликт на интереси да си фен на предишния президент, но да хапеш новоизбрания и едновременно с това да си принципен и обективен като журналист?

Пак никой не протестира, когато от екипа на новия президент тогава - Георги Първанов, помолиха БНР да даде ресора на друг репортер, който да не е роднина на бившия и да не е толкова пристрастен. Защо ли са се притеснили в президентския пресцентър от обвързаната с родствени връзки Великова? Близко е до ума - щеше да гони като хрътка и Първанов, както прави това днес с прокуратурата, но не направи с Петър Стоянов и няма да направи нито с Христо Иванов, нито с Методи Лалов. За ето този двоен стандарт говоря. За навика на Великова да се числи към един отбор и да громи всички извън него.

И когато политици и депутати скачат‚ възмутени да бранят преместената от един в друг ресор и свалена от ефир Великова, нека да си припомнят, че на първо място стои обективността в професията.

А няма как да си обективен, когато си обвързан с някой политик или някой политически кръг, когато си пристрастен и използваш обществения микрофон на издържаното от всички данъкоплатци БНР, за да прокарваш само своите интереси, само своите лични симпатии и гурута в съдебната система, без да нарушаваш комфорта им с неудобни въпроси. Неудобните въпроси са само за онези, които не харесваш. И нямаше да има нищо смущаващо в това, ако Силвия Великова го правеше в протестърските, но все пак частни медии, защото си е техен избор и техните олигарси им плащат точно за това. Нахално е да го вършиш години наред от обществения микрофон и в национален ефир. А ефирът не е на ДеБъ, нито на техния кандидат за кмет.

Всъщност, добре, че вчера лично Христо Иванов заведе нещастния Игнатов на протеста, за да разберат и тези, които не знаят, чия е Силвия Великова и в какво събитие се превърна протестът за нея - в предизборна акция на ДеБъ, безплатна и масово отразена.

Протестиращите колеги пък бяха безпардонно партийно оцветени от физиономиите, които сме свикнали да виждаме на маршовете на "Правосъдие за всеки". Ако "всичките психодесни" не бяха се изсипали на тротоара пред БНР заради нейното ПРЕМЕСТВАНЕ от един ресор в друг, можеше и да повярваме, че става дума за журналистическа солидарност.

Уви, става въпрос за битка за отдаден на концесия национален ефир. Харизан на една малобройна и креслива агитка, с пренебрежимо малък брой почитатели, които нямат никакви избиратели в страната, но имат дежурни по павета и верни присъдружници в една такава доказана марка като БНР. Че как няма да им е важно да запазят входа на "Драган Цанков" широко отворен за тях, на две крачки от партийния офис на ДеБъ? Дето се вика, на път за обедното меню по комшийски се отбиват за един сочен, бърз хейт по Гешев и продължават към ресторанта.

Че как няма да крещят до небето! Залогът е ценният национален ефир. А той е важен по пътя към заветното събаряне на кабинета.

Пък и не може цял живот на соросоидна хранилка, все някога ще секне, трябва и държавната да се опоска. И понеже целият този сценарий е маскиран като плач за свободното слово, държавата безпомощно мига. Поне изглежда да е така. Жалко.

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Тия са болшевишки юдо масони,слуги на Момина,превърнаха бг в колониален придатък на захниващия запад
2
Вие за журналисти ли се имате вече.......r9
3
kakvi..zurnalisti....komersialni...draska4i..i.prodaznici.
4
Когато човек поработи на едно и също място една и съща работа за 10 години се изхабява.
5
Браво, чудесен и обективен коментар. де да имаше повече такива журналисти, а не добре платени кресльовци. Между другото аз не слушам програма Хоризонт заради С. Великова и П. Волгин. Когато са другите им колеги, нямам нищо против да слушам тази програма, но тези двамата - не. Те манипулират и изкривяват действителността. Разбира се, за това им се плаща добре. И се изживяват като единствени и неповторими. Аз протестирам против тая манипулация като ги изключвам. Но мисля, че и други слушатели правят това.. и тъй като не ги слушам, не желая от моите пари да им плащат тлъстите заплати. Ако си на държавна издръжка, се държиш почтено, ако ти е трудно- си търсиш частна медия. Там говори каквото си искаш, но в държавната медия -не. Правилно е постъпило ръководството на БНР като я отстани от ефир. народът не желае да я слуша. няма за кокво да протестира.
6
Нищо чудно, че Пешо Майната и е кръстник на децата. Народът го е казал : Краставите магарета през девет баира се надушват. И Пешо Майната в миналото е бил близо до пловдивските другари- Пантелей Пачов, свинаря Гергов, Дража Вълчева и други, свирил им е на китара. После никому неизвестния филибелийски пишман адвокат по бракоразводните дела стана президент. А книжката, която "написа" за развода, бе консултирана с известния професор по гражданско право Владо Петров- Мир на праха му!- за което Пешо нито благодари, нито отдаде някаква заслуга на бате Владо. Пешо бе и си остана използвач, от времето, когато обикаляше пловдивските шкембеджийници до като не го намърдаха за президент. Сега и Великовица постъпва по същия начин като своя патрон-. хитро, използвачески, по филибелийски, с лисичия си поглед и нрав.
8
Приличат си. А'м к'во ра'птят?
9
Две конски физиономии и почти толкова интелигентни се сродили-голям работа.Важното е как се използва сега радиоефира за частни нужди от така сформиралата се радиомафия.Това да се разследва и да се разчисти от журналисти,приватизирали радиото.Грантаджийските изпълнения само в частни радиа,с моите данъци нежелая долнопробни лаещи елементи да се обогатяват.Нека си направят радио и нека се докажат колко са кадърни.Моето,нашето радио свободно от корумпираните журналисти-Великова,Недева,Волгин иииикойто още се намери такъв.
10
Не бях чувал за Силвия Великова но след рекламата която и направиха управляващите ще следя всяко нейно предаване
11
В националното радио нямат място такива като Великова и Волгин които да правят коментари в стила на изкукалия професор Вучков. Представяте ли си водещ на някакво предаване в Национална телевизия като БТВ,Нова или Канал 1 да показват по такъв начин политическите си пристрастия.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Суджук, тиква, доносник. От сутрин до вечер.
14
Пучитаемия призидент Пешо Коня от време на време поебваше пеарката си
15
Великова е близка на Петър Стоянов, не за друго, а защото той е дс-агент Виктор, когото резидентът на кгб в България по това време- Любен Гоцев го назначи за президент. Иначе, и двамата са си руски шпиони.
16
Герберасте Танев! КОЙ ти позволява да наричаш Игнатов "нещастен"? КОЙ бе, подлого банкаянска? Не, герберасте Танев! Игнатов е достоен, много кадърен архитект и честен човек, чиято приятелка беше жестоко озлочестена с едни гадни, много мръсни порнографски снимки, публикувани в този сайт, в който ти, явно не се срамуваш да словоблудстваш! Само че, както се очертава, герберасте Танев, нещастният, тоест - нещастната на 27.10. ще бъде некадърната, неграмотна, корумпирана и мразена от с софиянци Данка Фандъковата внучка на активни борци, която превърна София в кочина, злоупотреби със стотици милиони, за да правят СИКаджийските и делянпеевските фирми по пет пъти ремонти на ремонтите, а столична община превърна в смърдяща клоака на нечувана и непозната досега корупция! Виж, в едно си прав! Не може непрекъснато да се дават държавни пари на медии, особено на онези, които неуморно, от сутрин до вечер хвалят управляващата, престъпна герберастка пасмина от българоубийци! Даже и Боко го разбра и каза, че спира да дава пари на ПИК! Я бягай да си искаш хонорарчето, докато не са изхарчили боковите субсидии, че ще останеш на сухо.
17
бих изкал да се запозная по-отблизо с приятелката на тоз Игнатов - за да направим някои общи снимки. Вече имам порно-снимки с палъвницата Мика Зайкова
18
Видях ти снимките с Мика Зайкова.Та ти на това пopнo ли му викаш, бе EБAH? Къде си тръгнал пак да се излагаш С Г0ЛИЯ си MЪPTBEЦ, бре?! Хахахахаха, ГОЛЯМ и СМЕШЕН П0МИЯР СИ....Хахахахаха.
19
Игнатов има мутренско излъчване, сякаш е изваден от гората, ни вратовръзка му подхожда, ни сако, нищо свястно. Само вибратори.
20
Вие от кога сте журналист ? Защо никой не ви познава ? Защо всички познаваме главанака ( главоча) Heдялко, вас - не ? Не зная дали пред БНР са били на протест външни на радиото хора но едно е сигурно - не може тези външни протестиращи да оставят програма "Хоризонт" в пълна тишина за 4 часа. Питека, който се оказа , че разбира и от радио този път е прав. Преди малко прочетох статията на Heдялко, завалията кръв пикае, защото Питека го направи на мат и маскара за ония вибратори в пyткaтa на Йорданка. Гери, ти имаш вибратори. Защо не си играеш с тях , а си тръгнала да оправяш на магарето xyя ?
21
Като Ви,чета писанията ПИК,се сещам за Ботевия,Смешен Плач,та и Вие плачете,че Боко не Ви Бръсне и за Слива
22
ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ СЛУЧКИ СЛЕД 1990 Г. ! -Напуска пожарната за да остане член на БКП. Започва като чирак при бай Миле. След това служи чинно на Самоковеца, Маджо, братя Маргини и за кратко на Поли Пантев. Пренася бело, контрабандира цигари и гориво вместо картофи, краде и продава коли извън България. Осъден е в Унгария на 2 месеца затвор, забранено му е да влиза в тази държава. -Вместо него е взривена приятелката му в центъра на София. За отплата по късно тя става собственик на Банка. - Разстрелял е Стефан Деспотов през 1994 г. -Заплашвал е с убийство брата на собственика на този сайт. - И още и още..... ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ СЛУЧКИ СЛЕД 2001 Г. ! -Мишо Бирата – здрав и прав, умря от “инфаркт”. -Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. -Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата. -Клошар запали тютюневите складове в Пловдив. -400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха “вторични суровини”. -Гинка от Пазарджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ. -Чакъра беше убит от него с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Той обаче е невинен, извън Страсбург. -ИТ експертът по “цецомобила за подслушване” бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел “обир”. -Цецо си купи 7 апартамента със спестяванията на тъща си. -След него и Цецка, и тя да не остане назад. -Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж. -Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха “откраднати” от колата на вещото лице. -Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба Му, той няма нищо общо… -Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция. -Царските конюшни се самозапалиха. Полицията “по погрешка” арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха. -През 2018г. избиха 4000 кози и овце в Странджа от, а във обявеното вторично огнище на вируса в стадото на Ана Петрова от Болярово всички овце са живи и здрави и най-вече жизнени над 150 дни при положение, че карантинният период е 21 дни!!! - Тази година бяха избити всичките 60 000 прасета в България. Останнаха живи само Първата , Втората и Третата свиня.
23
Кой всъщност е организатор на преврата, срещу който толкова скача г-н Пикалко Пикалков - да не би да е собствения му брат?! Тази фамилия очевидно се е подготвила за всякакво разввитие на събитията...
24
В ГОДИНИТЕ НА "ПРЕХОДА" КОНКУРЕНЦИЯТА НАРАСТНА И СТАВА ВСЕ ПО-СИЛНА С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН ПО ВРЕМЕТО НА Г-Н БОРИСОВ!ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА!
25
Да прав си,лика прилика със Майчето но този Субект поне има образование....А не образУвание като боркинята за КОЕ...не ми стана ясно....както и на 80% от тази ''поданици'' на БРП(к) БКП-БСП смятам че тава Е истината която за съжаление не знаем,защото АРХИВА е във държава със която имаме ''ОБЩА ИСТОРИЯ" според президента НИ.....????
26
Ако беше близка с Бойко, нямаше сега да сипете жлъч върху името и!Бойко се направи на спасител, защото имаше силен отзвук. Иронията е в това, че случайът се разглежда от Гешев, който ви е всеобщ любимец, а тя е с/у неговата кандидатура.
27
Приятелката на Игнатов е всичко друго, но не и „озлочестена“. Снимките показват образование и произход. Колко е акълът на Игнатов да иска обществото да го признае с такава секспростачка ? Уважението към един политик в обществото е право пропорционално на дължината на полата на жена му. Жената до един политик определя уважението към него. Затова, например,към Симеон II, към Костов винаги е имало и ще има уважение. Докато Борислав Игнатов смята, че някъде някой друг е виновен за просташкия произход и просташкото минало на жена му, а не тя самата. Тази жена идва от калта – какво повече да обсъждаме. Изборите ще покажат, че калното минало на жена му умъртви кандидатурата на Игнатов още на старта.
28
Извинявайте, но тази Силвия Великова не беше ли сестрата на Андрей Луканов и майка на журналиста Борис Ангелов, който написа една кофти книга за Лили Иванова ?
29
отговор на коментар
Мръсните порнографски снимки ги е направила порно- партийката Йорданка от (както вече се нарича от народа Порно партията Дай порно Бе), направила ги е доброволно и видимо с голямо желание. В това няма нищо достойно. Подсъдно е. Прокуратурата трябва да й повдигне обвинение за производство и разпространение на порнография. А недостойният архитект недостойно продължава да затъва.
30
Всъщност не е лошо да се знае и разследва че агент Виктор и мита за него се сътвориха и изнесоха по сайтове от Иван Петров Петров от Пловдив, бивш лидер на младежкото СДС. Този Петров се занимава и с заграбване на имото от възрастни хора, като някой и умират при неясни обстоятелства.
31
?Бившият (п)резидент какво работи сега, някой знае ли ? Вярно, че той през живота си почти нищо не е работил- лафове, кафенца, лакърдии по филибелийски, от време на време напише някоя молба за развод и това е. После- на държавната хранилка- зам. министър при Голямата Берта- Лучников, президент, сега пак е на държавна издръжка, нали гласуваха закон за бившите президенти. Цял живот на държавната ясла, а говорят за "дясно", т. е свободен избор, пазар на труда, собствена инициатива, но се държат за държавното.
32
Нека авторът на горния пасквил да си напише името. Вероятно е бившата слугиня. - лъжкинята и клеветница Николов@..
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Първа частна банка, Георгиев, братовчед, фирми, миш маш, земи от Родопите, ляво дясно крадоха и станаха мутри, но сме за запада, без партийните, Гешев сме, подкрепа и все тая вече ни е вече, бг намалява, не аз, а кой може напуска, защото бг не ги смятат за хора, мързеливи били и сие
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Само толкова ли можете, защо не публикувате снимка на вибратора й, или на невръстния гимназист, който Силвия тормози сексуално!? Или я чакате да се кандидатира за кмет на София?
38
Българи, честит празник за денят на обявяването на независимостта на България през 1908г. Благодаря Ви за коментарите. Колкото до темата – буря в чаша вода на посткомунизма. Даже не е нужно "шерлоковското" - "Шерше ла фам."
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 14001
архив

Жена най-накрая се поглежда в огледалото след серия пластични операции: нови гърди, нос, уста, бедра, дупе, крака... Докторът е доволен от резултата и пита дамата как се чувства.
- Всичко е чудесно, докторе, но не може ли да ми направите очите по-големи и изразителни?
- Може! Сестра, донесете сметката!

няма нови новини
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
сега
2462
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
ВНИМАНИЕ, ЖЕНИ: Ето как да свикнете след като любимият ви изостави
x