Как достойният Любен Дилов отсрами "конструктивния" ГЕРБ

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Как достойният Любен Дилов отсрами "конструктивния" ГЕРБ

307502
на 24.12.2021
Как достойният Любен Дилов отсрами конструктивния ГЕРБ

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Критикувал съм остро Любо Дилов.

препоръчано

Сега обаче му се покланям доземи. Вчера той бе единственият мъж в Народното събрание. С гордо вдигната глава обяви, че отказва да членува в комисията по култура, защото неин шеф е лицето Тошко Африкански.

„Ще трябва да наричам този човек „уважаеми господин председател“, а аз не бих могъл“, поясни Дилов.

Генът си е ген. Синът на прекрасния писател-класик Любен Дилов няма как да постъпи по друг начин.

А така трябваше да постъпят всичките му колеги от ГЕРБ, след като мнозинството ги унизи и за първи път от 30 години отряза опозицията от председателски места в парламентарните комисии. Те бяха длъжни колективно да откажат зам.-шефски кресла и да бойкотират комисиите.

Вместо това сега с изумление забелязвам щастливи депутати на Борисов, които си пускат снимки по фейсбуците и се фукат, че ги избрали за членове на не знам си коя комисия.

Щастливи са може би от бонусите, които ще добавят към заплатите си...

Не приемам ГЕРБ да служи за масовка и да легитимира режима на посредствеността и демагогията. И нищожества като Тошко Африкански, Балабанов, генерал Гном в ролята им на "председатели".

Не мога да разбера защо ГЕРБ колаборира с измамниците, оправдавайки се с абстрактни клишета от типа „конструктивизъм“. България се гърчи под милиционеро-чалгарски ботуш и отчаяно се нуждае от истинска, радикална опозиция.

Всичко останало е мимикрия, опортюнизъм, страх, които в крайна сметка ще отблъснат и най-верния електорат на доскоро управляващата партия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК