Как ПП загубиха и последния си пост в държавата

Епицентър

Как ПП загубиха и последния си пост в държавата

306578
на 27.06.2024
Как ПП загубиха и последния си пост в държавата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"ПП загубиха и последния си пост в държавата. А същият льольо можеше да е служебен премиер на мястото на Главчев, ако беше приел офертата на Радев и сега можеше да е натикал Борисов и Пеевски в ъгъла, ама толкова са големи хората на Продължаваме Промяната, колкото са дребни и мечтите им - да седнат в скута на Баце и Делян за сладък постчец, докато ги изритат с 200 на улицата с як шут отзад."

препоръчано

Това написа в профила си във "Фейсбук" Николай Бареков.

Поводът за позицията му е, че днес Антикорупционната комисия отстрани подуправителя на БНБ Андрей Гюров заради конфликт на интереси.

Андрей Гюров е бивш депутат от „Продължаваме промяната“ и като неин представител влезе в ръководството на БНБ през юли 2023 г. след преизбирането на Димитър Радев за управител втори мандат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК