Как ще празнуват студентите на 8 декември при новите мерки срещу COVID-19

Икономика

Как ще празнуват студентите на 8 декември при новите мерки срещу COVID-19

9314
на 30.11.2020
Как ще празнуват студентите на 8 декември при новите мерки срещу COVID-19
Автор:   ПИК

Празнуването на студентския празник – 8 декември, в условията на пандемия ще е различно от традиционното. Новите по-строги мерки за ограничаване разпространението на COVID-19 разрешават събиране на най-много 15 души. Ресторантите са затворени, предава Би Ти Ви.

препоръчано

Една от къщите за гости в Добринище е с капацитет 20 места, по традиция е пълна на 8 декември. Тази година обаче е под въпрос дали въобще ще има гости.

„Трябва да видим закона точно как ще го тълкува, дали не трябва да носим ракия една голяма в 8. стая, една салата в 6. стая, в пластмасови чинийки… Чакаме точно определението на закона. После в стаите, колкото и да искат да пазят чистота, хигиената, дори и вкъщи да си ядете, няма да е това нещо… винаги може да се бутне, да се разлее супа, да се разлее ракия“, коментира собственикът на къщата Николай Стойчев.

Все още очакват да се обадят редовните им клиенти, които ще трябва да изберат кои пет от 20 да си останат у дома.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това