Калина Андролова скочи на протестърите: Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак протестират

Животът днес

Калина Андролова скочи на протестърите: Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак протестират

52784
на 24.11.2020
Калина Андролова скочи на протестърите: Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак протестират
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак протестират. "Интелигентна" работа е тяхната, верният път никога не е един. Ами ако правителството не приеме мерките? Поне да изчакат до петък. Това пише в свой коментар в социалната мрежа Фейсбук журналистката Калина Андролова.

препоръчано

Повод за позицията й е информацията, че протестиращи готвят митинг срещу частичното затваряне на страната, въпреки че именно пандемията беше тяхното формално оправдание за приключване на уличните акции срещу властта.

Припомняме, че вчера здравният министър проф. Костадин Ангелов анонсира редица мерки, които утре ще бъдат разгледани на Министерски съвет и се очаква в петък да влязат в сила.

Целта на мерките е да се намали броят на новозаразените с коронавирус у нас, като по този начин да се намали и тежестта върху здравната ни система.

Част от предложените мерки са затваряне за присъствени занятия училища, университети, детски гради и ясли, спиране на всякакъв вид спортни мероприятия, преустановяване на работата на заведения за хранене, нехранителни магазини и търговски комплекси, затваряне на игралните зали и прекратяване на всякакъв вид екскурзии.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК