Калин Стоянов с ГОРЕЩ КОМЕНТАР пред ПИК TV за опитите на Кирил Петков да кадрува министерския трон в МВР (ВИДЕО)

Акценти

Калин Стоянов с ГОРЕЩ КОМЕНТАР пред ПИК TV за опитите на Кирил Петков да кадрува министерския трон в МВР (ВИДЕО)

241848
на 12.08.2024
Калин Стоянов с ГОРЕЩ КОМЕНТАР пред ПИК TV за опитите на Кирил Петков да кадрува министерския трон в МВР (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов коментира пред ПИК TV опитите на Кирил Петков да влияе на новия служебен премиер Горица Грънчарова.

препоръчано

В рамките на 3 дни съпредседателят на "Продължаваме промяната" на два пъти влезе в ролята на кадровик и в социалната мрежа посочи трима полицаи, които не трябва да попадат в служебното правителство на Грънчарова.

Освен Калин Стоянов, Петков й посъветва да изключи от списъка си с министри директора на Главна дирекция "Национална полиция" Атанас Илков и настоящият заместник-министър на МВР Стоян Темелакиев - полицаи с дългогодишен стаж в МВР.

По-рано днес служители от системата се събраха на протест пред Партийния дом в подкрепа на своя министър. Репортерът на ПИК TV Цвети Борисов попита Стоянов как ще коментира намесата на Петков в сформирането на новия Министерски съвет.

"Уж говорим, че някой, по някакъв начин се намесвал. Ами точно с посочването на конкретни имена кой не можело да бъде - това не е ли намеса?!", заяви Стоянов.

Той добави, че би следвало бъдещият служебен премиер да си вземе абсолютно самостоятелно решение за това какъв ще бъде екипът от хора, с които тя ще работи. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК