ЩО ЗА НАГЛОСТ? Кирил Петков посочи на Горица кои ДВАМА ТОП ПОЛИЦАИ не трябва да сменят Калин Стоянов

Акценти

ЩО ЗА НАГЛОСТ? Кирил Петков посочи на Горица кои ДВАМА ТОП ПОЛИЦАИ не трябва да сменят Калин Стоянов

428005
на 12.08.2024
ЩО ЗА НАГЛОСТ? Кирил Петков посочи на Горица кои ДВАМА ТОП ПОЛИЦАИ не трябва да сменят Калин Стоянов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нахалството на "Подължаваме промяната" и в частност на Кирил Петков достигна нови измерения.

препоръчано

След като снощи стана ясно, че днес по обед СДВР, ГДБОП, ГДНП и СОБТ излизат на протест в защита на Калин Стоянов под прозорците на номинираната за нов служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева, съпредседателят на ПП за втори път в рамките на няколко дни позволи да й посочи кои топ полицаи НЕ трябва да попадат в новото правителство, ако тя все пак реши да не запази настоящия вътрешен министър в него. 

Бившият премиер, който по време на престоя си на в Министерски съвет, еднолично реши да арестува лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и без да уведоми коалиционните си партньори, освен Калин Стоянов, посочи още двама потенциални служебни министри на вътрешните работи.

За ППДБ удобни не са настоящият заместник-министър на вътрешните работи Стоян Темелакиев, както и Атанас Илков - директора на Главна дирекция "Национална полиция". За всички в системата на МВР е ясно, че и двамата полицаи има зад гърба си дългогодишна кариера. 

Сред нежеланите от Кирил Петков, разбира се, не е Бойко Рашков, по чието нареждането, но без събрани доказателства, полицията нахлу в дома на Борисов в Банкя, и благодарение на който на по-предишите избори ППДБ финишира с едни 300 хил. гласа повече.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК