"Кални бани", а?

КОМЕНТАРИ

"Кални бани", а?

104589
на 07.09.2022
Кални бани, а?

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кални бани или кален пиар?

препоръчано

На лопатата - Киро Жабата!

Не помним подобна злоупотреба с човешката болка в името на евтиния политически популизъм.

Политици от "промяната" и ДБ се втурнаха да си правят евтина реклама на фона на погромите от наводненията в Карловско. 

Да, из погребите там се мотаят партийци от всички бои, но само "моралните" партии от разградската десница се щракаха как помагат на местните и си пускаха селфита из социалните мрежи. 

В предозирането Елисавета Белобрадова и Теодор Михайлов от "Да, България" стигнаха дотам да се снимат нахилени насред тиня и разрушения и да се брандират с циничния текст "На кални бани".

Това се превърна в метафора на лицемерието. Снобите-мизантропи от жълтите павета презират мъката на "селяците от прованса", но заради медийния ефект са грабнали лопатите и се изживяват като благотворители насред тъпата предизборна кампания.

Михайлов и Белобрадова бързо изтриха поста след виртуална буря от възмущение, но следите останаха. В жалък опит да се защити, вместо да се извини, Теодор Михайлов дори възкликна, не му пука от мнението на "аутисти". 

В същото време експремиерът Кирил Петков ринеше кал, навлечен с партийна фланелка на "Продължаваме промяната", а ексшефът на НС Никола Минчев се преобличаше в "работническо облекло" зад луксозния си мерцедес, зорко охраняван от гард на НСО?!

Превзетите псевдо-интелектуалци Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев пък се возеха в една каруца с местни цигани, вероятно за да похитят електората на конкурента им от ДПС Делян Пеевски.

Бездарен плакатен водевил, който щеше да е смешен, ако не беше тъжен. 

Време е цялата гавра да спре. Ако наистина са загрижени за бедстващите, популистите от "промяната" трябва да им дарят няколко милиона от партийните си субсидии, а не да се изживяват като бригадири.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК