Камата за победата над Германия преди 30 години: Бяхме световна сила

Футбол

Камата за победата над Германия преди 30 години: Бяхме световна сила

13009
на 10.07.2024
Камата за победата над Германия преди 30 години: Бяхме световна сила
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболната легенда Христо Стоичков си спомни за великата победа на България над Германия преди 30 години.

препоръчано

"Лъвовете" се наложиха над Бундестима с 2:1 и се класираха на полуфиналите на Световното през 1994 година.

"Приятели, помните ли 10 юли? Помните ли великаните, които се бяха наредили на германската стена? А помните ли как реагира вратарят Бодо Илгнер? За мен, а съм сигурен, че и за цяла България това остава незабравим момент! В него узаконихме най-важния факт – вече бяхме световна сила! И то каква само – тази, която каза стоп на актуалния световен шампион!

Тогава нямаше такива технологии, но по телефона семейството ми разказваше каква еуфория е в България! Всички бяхме едно цяло! И вярвам, че един ден пак ще бъдем! На този ден аз имам още един повод за радост! Празнува дъщеря ми Михаела и вече 30 години победата е за нея", сподели Стоичков в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК