Камен Донев: Протестите не трябва да спират

Животът днес

Камен Донев: Протестите не трябва да спират

40300
на 17.06.2013
Камен Донев: Протестите не трябва да спират
Автор:   ПИК

В последните 23 години сме свидетели на енциклопедична некадърност на управляващите. Призовавам протестиращите не само да не се отказват, но и да продължават все по-страстно да отстояват позициите си. Това заяви актьорът Камен Донев пред bTV.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Време е те да видят, че не са те тези, които казват какво да става. Хората казват", подчерта актьорът.

„Наистина трябва мъжко поведение - трябва да носиш отговорност", коментира той за фигурата на премиера, който и да е той.

„Обръщам се към т.нар. ръководители да не се смеят ехидно. Това прави много лошо впечатление. Като актьор искам да им кажа - много слабо изпълнение, много нелепо. Леко подхилкващи се очи и равен тон - вижте ни колко сме уравновесени, колко сме позитивни. Глупаво е това нещо, нелепо", посъветва актьорът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК