Кампанията на Кристалина Георгиева за шеф на ООН влиза в бюджет от 40 хил. лева

Политика

Кампанията на Кристалина Георгиева за шеф на ООН влиза в бюджет от 40 хил. лева

12471
на 29.09.2016
Кампанията на Кристалина Георгиева за шеф на ООН влиза в бюджет от 40 хил. лева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

40 хил. лв. са останали за кампанията на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН, съобщава "24 часа". Останалата сума от отпуснатите от правителството 106 хил. лв. вече са усвоени за кампанията, която е водена в полза на Ирина Бокова. Парите за кампания бяха дадени през март със специално постановление на правителството. 

препоръчано

Разходването им се правеше от назначения от Външно министерство екип от 16 дипломати. Останалите 40 хил. лв. директно ще бъдат прехвърлени за кампанията на Кристалина Георгиева.

Предвиждат се и промени в екипа, който работи по кандидатурата, обясниха дипломати. В момента Георгиева преглеждала състава и имала право да поиска смяна на хора.

Шеф на екипа в момента е директорът на "Глобална сигурност" в МВнР Райчо Райчев. Заедно с него в екипа влизат още 16 дипломати като във всяко ключово посолство има поне по един човек, който да работи за българската кандидатура.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК