Карантина за 25 гимназисти от Езиковата в Хасково

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Карантина за 25 гимназисти от Езиковата в Хасково

4742
на 08.10.2021
Карантина за 25 гимназисти от Езиковата в Хасково
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Под карантина са поставени 25 ученици от десети клас и учител в хасковската Езикова гимназия “Проф. д-р Асен Златаров“. Това се е наложило, след като ученичка е с положителен тест за COVID-19, съобщиха от Обласния оперативен щаб.

препоръчано

Починали от коронавирус вчера са 48-годишна жена от Харманли и 83-годишна старица от Тополовград, пише "Хасковска Марица".

Новите заразени в региона са 26 души. 170 пък са настанените за лечение в болниците из областта. 

Общо 12 495 са диагностицираните с инфекцията в областта от началото на пандемията. Излекувани са 10 030 човека. Починали са 817 души.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК