Вход
София
Времето в София 2 o C

КАРМА: Ирена Милянкова с нов развод за Коледа - манекенката зачеркна брокера Никола и върна моминската си фамилия

КАРМА: Ирена Милянкова с нов развод за Коледа - манекенката зачеркна брокера Никола и върна моминската си фамилия

на 26.12.2019
38689
7
КАРМА: Ирена Милянкова с нов развод за Коледа - манекенката зачеркна брокера Никола и върна моминската си фамилия
Автор: ПИК
26.12.2019
7
38689

Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа. Бившата манекенка и актриса от няколко дни е върнала моминската си фамилия в социалните мрежи. Тя отново се подписва като Милянкова, след като прекара малко повече от година с фамилията на мъжа си Никола Чолаков.

От доста време се говори, че Ирена и Никола имат сериозни проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя - в България заедно с двете им общи деца и четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата, арестуван преди години за трафик на жени с цел проституция.

Въпреки слуховете, че с любовта им е свършено, Милянкова и Чолаков отказваха да се разделят официално. Дълго време те правеха усилени опити за върнат семейното щастие. Една от основните причини за това тяхно желание са двете им деца, които са съвсем малки - на една и три годинки.

Явно обаче многодетната майка в крайна сметка е вдигнала ръце и се е оказала да се бори за своя брак. Фактът, че е сменила фамилията си в социалните мрежи, най-вероятно е знак, че връзката с Чолаков е останала в миналото и бившата госпожа иска всички да знаят, че отново е свободна, пише седмичник.

Смята се, че към момента в живота ѝ няма друг мъж. Тя се е посветила на отглеждането на децата си, които заемат цялото ѝ свободно време. През това време не е ясно с кого прекарва дните си Никола Чолаков. Той продължава да демонстрира любов към децата си от Ирена, а според слуховете все още обича и тяхната майка. 

Сподели:
свързани новини
ЗА ПРИМЕР: Ирена Милянкова учи дъщеря си да готви (СНИМКА) ЗА ПРИМЕР: Ирена Милянкова учи дъщеря си да готви (СНИМКА)
На семейна идилия се е отдала манекенката Ирена...
на 18.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19024
архив

Мъжки кит, плувайки около женския, казал укорително: - Колко страни, стотици екологични организации, видни политически лидери, милиони хора - всички те се стремят нашият вид да оцеле, а ти ми казваш, че те боли главата

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
ПОДВИГ: Турците мъчили много свети Христо, но той не предал българската вяра
x