Катето Евро даде 145 лв. за тест за коронавирус

Лица

Катето Евро даде 145 лв. за тест за коронавирус

134059
на 13.04.2020
Катето Евро даде 145 лв. за тест за коронавирус
Автор:   "Ретро"

145 лв. е дала актрисата Катерина Евро, за да се тества за наличие на коронавирус. По толкова платили и синът ѝ Сашо и снахата Таня, които също искали да се подложат на изследването. Катето сподели, че цялото семейство са ползвали услугата на частна лаборатория, а решили да направят тестовете превантивно, просто за да са по-спокойни.

След като в интернет се появи слух, че актрисата е болна от коронавирус, тя още повече се мотивирала да докаже на лъжците, че е в цветущо здраве и без никакво притеснение се изследвала. Въпреки отрицателния резултат Евро сподели, че продължава стриктно да изпълнява карантината и не напуска дома си в село Кокаляне. Катето обясни, че разнообразява ежедневието си най-вече с кулинарни подвизи, както и с работа из градината, в която тя всяка година сее зарзават и цветя. Освен това изобретателната звезда от „Оркестър без име“ е намерила начин и сама да се снабдява с дезинфектант, който бързо се изчерпва от търговската мрежа, а и се продава на изключително завишени цени. Актрисата си го приготвяла само чрез две съставки – алое и спирт. „Не искам да се паникьосвам, но съм по цял ден пред телевизора. С приятелите ми се виждаме през видеовръзка. Те много се притесняват за мен, понеже съм най-възрастната и съм най-рискова“, коментира с усмивка Катето, която тази година ще навърши 64.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това