КАТ започва ударна акция - дебнат шофьорите за превишена скорост

Животът днес

КАТ започва ударна акция - дебнат шофьорите за превишена скорост

4599
на 20.04.2021
КАТ започва ударна акция - дебнат шофьорите за превишена скорост
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Започва нова акция на "Пътна полиция" у нас. Проверките са в рамките на полицейската операция ROADPOL, която се провежда на територията на целия Европейски съюз.

препоръчано

Акцията ще започне от утре (21 април) и ще продължи до неделя (25 април).

„В утрешния ден, в рамките на 24 часа без прекъсване, всички технически средства на „Пътна полиция” ще установяват превозни средства с превишена скорост. Контролът ще бъде строг на територията на целия Европейски съюз”, заяви представител на „Пътна полиция”.

„От началото на година техническите средства за скорост бяха натоварени максимално. Това е един от основните начини за контрол на пътищата. Констатирани са над 400 000 нарушения за превишена скорост от началото на годината. За всички тях са съставени електронни фишове или предстои нарушителите да бъдат санкционирани”, каза още той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК