Кирил и Асен искат коалиция с ДБ за изборите

Акценти

Кирил и Асен искат коалиция с ДБ за изборите

94866
на 17.08.2024
Кирил и Асен искат коалиция с ДБ за изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Продължаваме промяната“ прие, че управление на страната е възможно с надпартиен премиер. Това е станало след заседание на Националния съвет на партията. Там е обсъдено и ще се преговаря за явяване на вота на 20 октомври с „Демократична България“, съобщиха от ПП.

препоръчано

Ето и цялото им съобщение:

Днес Националния съвет на ПП „Продължаваме промяната“ даде мандат на Изпълнителния съвет да преговаря за явяване на предстоящите парламентарни избори в коалиция с „Демократична България“ .

НС на „Продължаваме промяната“ обсъди и прие като възможен моделът на управление с непартиен министър-председател с високо обществено доверие, който да припознава приоритетите на партията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК