Китаец преплава около 300 километра, за да избяга от властта в Пекин

Азия

Китаец преплава около 300 километра, за да избяга от властта в Пекин

10397
на 24.08.2023
Китаец преплава около 300 километра, за да избяга от властта в Пекин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Китаец преплава около 300 километра, за да се спаси от комунистическото управление в родината си, предаде Би Би Си.

препоръчано

Говорител на южнокорейската брегова охрана днес заяви: В акваторията на град Инчхон (близо до Сеул) бе задържан гражданин на Китайската народна република, опитал се да влезе нелегално на територията на Република Корея.

"По време на проведените разпити мъжът каза, че е избягал от комунистическата власт и поиска политическо убежище в Южна Корея. Той е също разказа, че е преплавал около 300 километра с моторна лодка и е бил снабден само с бинокъл, компас, спасителна жилетка, каска и няколко туби с гориво", добавиха властите в Република Корея, цитирани от британската медийна корпорация.

"По първоначална информация беглецът е Куан Пьонг – дисидент, противник на властта в Пекин и бивш политически затворник", посочи още Би Би Си, като се позова на информация от Сеул.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК