Вход
София
Времето в София 17 o C

Кога Бенатова ще опипа и мускула на Румен Радев*

Кога Бенатова ще опипа и мускула на Румен Радев*

на 14.03.2018
106633
57
Кога Бенатова ще опипа и мускула на Румен Радев*
14.03.2018
57
106633

Задъхани репортеци с влажен поглед от сутринта леят дитирамби за юнака Румен Радев и неговите "коремни възлизания".

После търчат по улиците и правят анкети с ученици: "Вие по колко правите, можете ли като господин президента?"

Българското фризьорство, моладжийките и мутреските си имат нов идол, честито. 

Голямо геройство. Направил коремно, с това ще остане в историята.

В моето юношество всеки нормален се превърташе на лоста - и в час по физическо, и на военно обучение, и в казармата. Това ли е вече висшата атестация за мъжественост?

Впрочем може да си бог на атлетиката и на коремните, но като човек и държавник да си кръгла нула. 

Мъжкарството не се измерва с мускулите, броя на набиранията и лицевите опори. Познавам културисти и улични биячи със сърца на мишки. 

За да бъда честен, смятам, че Радев в случая няма вина. Той си е първосигнален популист, видял камери и лост, решил да блесне. Като не може с друго... 

Вината е в телешкия възторг на медиите. В инфантилния дискурс, в ценностите, които изповядват. 

Навремето, когато Борисов пробиваше в политиката, Бенатова опипваше мускула му по време на интервю. Нищо не се е променило, манталитетът е същият. Сутрешният блок е идейно продължение на турския сериал. 

В България журналистките стават журналистки, за да се изчукат с някой политик или олигарх, да забременеят и да се разкарат от "скапаните медии". За това и професията ни е тотално феминизирана. Журналистиката не е нищо повече от сводничество и коридор към луксозното семейно битуване.

Така че вината за обуначването на масите не е само на политиците. Без художествената подкрепа на олигавено-проституиращите медии нямаше да сме чак такова дъно.

*Заглавието е метафорично. Бенатова в случая е символ, не конкретна личност

Сподели:
Напиши коментар »
(57)
1
Наистина беше унизителна гледка умиляването от коремните на Радев по телевизията
2
хаха, Бенатова наистина опипваше мускула на ББ..
3
Тя Деса го съветва да се прави на клоун.
4
СЪГЛАСНА С АВТОРА- НА ТОВА ЛИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА, ДА ПРАВЯТ КОРЕМНИ?
5
Този е изтрещял, що се излага и се прави на циркаджия. Да вземе да поработи малко
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Заглавието фактически е: "Кога Беновска ще опипа и мускула на Румен Радев"
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Кво да покаже, че може да мисли, че като му набиват канчето се насира, че е зависим не само от 3 жени, че му е посредствен екипа също като него? Да си лекува простатата, а покрай нея Простотията, дано почне и да мисли, а не като албански реотан след 10 дни да обяснява защо са му набили канчето :)
10
Тека на БСПдерастите
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Браво на Радев, отново ги сложи всички шишковци в малкия джоб! Затова е и тая злоба тука..... во главе с ..... е ха познайте..... тоя дето управлява ПИК (жокер)
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Може ,прави го!А дали момчето за поръчки може да повдигне подпухналото си телце?!Нека Го видим!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
.......БОРИСОФ ?.....АЗ !...ФАШТАИ ЛОСТА !.....НЕМОЕМ !.....НЕМА НЕМОЕШ !.....РАДЕФ Е ПРОСС МА СА ВААРТИ НАЧИ И ТИ МОЕШ !....ВИКНИ ЦЕЦКО И ЦАЧКА ТА ДИГНАТ !....АИДИ ША ТА СНИМАМИ ЗА ДЕДО УНКЕР И МУТА !....ИДЕМ !....ТУРИ КИМОНОТО !.....А ГАШТИ ?.....МОЕ БЕЗ ГАШТИ !.....АИДИ !....ИДЕМ !.....
17
Милиони ,милиони алени рози получих за статията!
18
Кой в случая журналист се обръща към неправилните си колеги и в какво точно е упрека,ако демонстрира добра физика е лошо, да кара дрогиран с висока скорост, пак е няма угода
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Не чухте ли как се смееха войничетата на президентската гимнастика ? То си е за смях ! Пиарът излезе несполучлив.
21
Така е,.. но и генерала е пич!
22
Чакам с нетърпение Аризановото Гоше да се изходи редко и миризливо по въпроса. А.също и Мумията.
23
Какъв калпав президент имаме -- може само да е добре подготвен физически -- да пилотира последен модел френски изтребител -- да завърши на едно от първите места американска военна академия --- да знае перфектно 3 езика Горкия колко е бос Друго е да играеш мач и тенис --- да не знаеш нито 3думи чужд език освен ние всички сме парле франсе -- да караш пожарната кола и опъваш маркуча --- да си каратист без един успех освен повалянето на министър пред смаяните погледи на японците -- да се явиш с картонена сабя и да се правиш на фехтовач Е това е съвсем друго -- на това му викат -- мъж
24
Червените изпаднаха в оргазъм от геройството на Фърчилото. Примитивна работа
25
Агент Мойсей си е наше американско момче и си го назначихме за президент в нашата колония България. Той друго не може и се прави на маймуна на лоста . Добре , че балъците още му вярват.
26
......АИДИ БАЦО ЛЕКО СА.....ДИИГНЕ КРАЧЕТО ....А СА И ДРУГОТО БЕ....ДИГНИ СА РАЧИЧКИ....ФАНИ ГО БЕ ЦЕЦКО ШЕИ ПАДНИ....ЦАЧКЕ НЕ ЗА ГАЗО МА !....АИДИ ША ГУ ИЗПУШТИТЕ БЕ !....АИДИ БАЦО ФАНИ СА ЗДРААВО !....А СА БУТАИТЕ !....НАГОРЕ БЕ ЦЕЦКО !....БАЦО НЕ ВИСИШ СИМЕТРИКА !....ЦАЧКЕ ТЬИ ЛИ ПРЪДНУЛА ?......МАНИ ШО СИ ПРАИЛА МА !....АИДИ СА БАЦО БААФНО ВРЪТКАИ СА !....КИМОНОТО ТИ Е ЗУПЕР !....МОЕ И БЕЗ ГАШТИ....ЗА БРУСЕЛ Е ....НЕ ЗА МАНАСТИРЕ !....ПОП ЛИ ШО НЕМА ?....КВО ?......
27
Тая курабия, ще си остане обслужваш персонал на червените мутри. Тя бая мускули е опипвала и лапала докато до драпа на тия позиции. Шербета 100% напълни гащите, защото вървеше като посран после.!
28
Njakoj da ne e chukal Benatova?.......Ne si spomnjam!
29
Вчера, най четеният сайт в държавата,беше "закачил" една снимка от деветдесетте години,като контра пункт на "коремното" на Президента Радев,на един успял през прехода "спортист",днес милионер,заприличал на огромна лоена шамандура.
30
Напоследък доста сланиняса нацията, плюс това имаме лошият спомен от безличното плевньо, който риташе топка все едно играейки "Лебедово езеро" се спъва, но продължава с танцувална стъпка. Хубаво е да не се срамуваш от президента си. Само да добавя, мускулите му не са поза като на баш баканът. В изтребителя има няколко пъти земното претегляне при различните маневри. Сланинясали и безлични същества по конвенцията биха били смачкани при такива условия, а да не забравяме - "Здрав дух в здраво тяло" Цитатът не е от Живков, нито от Мусолини, нищо че и двамата са го използвали.
31
Това четиво важи и е писано за мутрата....
32
Бузесто, бургаско обратниче,личи че имаш голям мерак да пипнеш президента между краката,ами защо не му го кажеш директно, а се напъваш да пишеш простотии,с които само разсмиват хората! Бонак!
33
Друго си е да лижеш зaдника на Боко тиквата.
34
Значи,Бенатова да хване, Мускула на Радев,е нормално,а моя коментар за Мускула,е Неценьурно
35
През социализма имаще казарма. Тогава по физическо имаше нормативи в училище- Сега им хвърлят топката и така минава часа! ЕТО ТОВА Е ВАЖНОТО В СЛУЧЕЯ! Това е за управляващи и журналисти!
36
По-полека товарищ,че ще разлееш Шербета как ще Ядеш Суджука ще ти преседне........??????
37
и аз,въпреки плондера ми,си правя лупинги без да ме е страх,от платени възмутени журнуля...
38
защо беше отворен,а?
39
Бенатова да не пипа мускулите на ............оти нема кво да пипне,ако иска да пипне нещо да дойде и шъ пъпне многооо мусул.
40
Той не си изважда езика от трътлестия гъз на Питека от Банкя, вече години наред. Иначе тръгнал да джафка по Бенатова, завалията. Ако авторът на горната публикация може да направи поне едно коремно възлизане аз ще отрежа главата на xyя, пред очите на Мастурбаркова. Ще направя същото , ако дебелосерящия Макак от Банкя направи коремно. Двамата са тюфлеци, при това единият е кьосе. Авторе, разбра ли какво искам да ти кажа ? Да ти го нахлузя заедно с мъдете в гладкия гъз. Не бързай да забърсваш коментара ми защото ще посегна и на жена ти. Нека най после и тя да разбере , как е трябвало да бъде eбaнa, а не лигавена.
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Бенатова не знам, но Кристина Кръстева вече го опипа!!!!
43
Това е поредният елементарен ПР на Радев.Да беше толкова поврътлив в политиката.Какво прави по лостовете не ни вълнува.
44
така го прави Бареков, Слави, и тоя за когото пише в тази статия. В казармата всеки новообранец го скъсваха, докато не направи 6 коремни минимум, не всички успяваха,но им сцепваха д-то. Очаквам следващия ход фатмака, да иде при папата да му пипне и на него главата
45
сте се объркали! Не Бенатова,а Беновска и не мускула,а краставицата,щото тя не ги ядяла,а само ги ближела. Момичето ябълка(нишан) му даде като стана президент,пък е по-хубава от всички останали журналистки!
46
Тя Бенатова е хващала много МУСКУЛИ ама явно автора има мерак да хване ПРЕЗИДЕНТА за МУСКУЛА иначе не мога да си обясня голямата му любов да се занимава постоянно с него !!!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Деси от Дулово пипа мускулите ако не знаете и то добре
49
Неделчо,Слави ми се обади да пипнеш и неговия мускул нали си му жена
50
ТОЯ ПАЛЯЧО-ПРЕЗИДЕНТ Е С УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ,А ТОВА,ЧЕ БИЛ ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ-ТОЙ И ДЕБИЛА ИВО ХРИСТОВ Е ПРОФЕСОР.
51
Абе хора добре ли сте всички от този сайт?Първо,президента трябва да е здрав;Второ показва Добър пример за младите и не толкова младите;и трето вземете пример-нацията е достатъчно болна а това е начин да си здрав
52
Да живее ДПС !!!
53
Да живее ДПС !!!
54
Чисто и просто лъже.В училище въобще не се изискваше да се прави коремното възлизане,защото това е трудно упражнение.Правеха го юношите ентусиасти,а повечето гледаха отстрани и завиждаха.То и сега нищожна част от мъжката популация може да направи коремното,нежели мъж над 50 години.По Тошово време едва половината от войниците се научаваха да правят коремното възлизане,просто защото за това упражнение се изискват да бъдат читави поне 3-4 групи мускули.Та повечето негативни коментари са на нефелници - видяла лисицата,че гроздето е на високо и рекла....кисело е.
55
Веднага след като успее да открие мускула на Съботянко Съботянков...
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Смешни сте!:)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В: Преди да извършите аутопсия, проверихте ли пулса? 
О: Не. 
В: Проверихте ли кръвното налягане? 
О: Не. 
В: А проверихте ли дали диша? 
О: Не. 
В: Тогава възможно ли е пациентът да е бил жив, когато започнахте аутопсията? 
О: Не. 
В: Как можете да сте толкова сигурен в това? 
О: Защото мозъкът му беше в един буркан на масата. 
В: При тези обстоятелства възможно ли е пациентът да е бил жив преди започването на аутопсията? 
О: Възможно е, ако е бил адвокат.

няма нови новини
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
сега
1024
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
НОВ ГЕНИЙ! Тригодишно дете има по-висок IQ от Стивън Хокинг и Айнщайн
x