Вход
София
Времето в София 17 o C

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

на 01.03.2013
9855
0
Козе месо и риба в кухнята на Венецуела
Автор: ПИК
01.03.2013
0
9855

Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.

Хляб арепас

Необходими продукти

Начин на приготвяне:

Гуакамоле

Кафе

Необходими продукти:

Начин на приготвяне

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 20888
архив

Две жени били осъдени на 3 години затвор. Прекарали ги в една килия. Освободили ги в един и същи ден. Те обаче останали заедно пред вратите на затвора още 30 минути, за да си доприказват...

няма нови новини
Днес: 246
hot
най-четени новини в момента
сега
2730
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Картечарката Мая с тежък комунистически залп за София (ВИДЕО КОМЕНТАР)
x
ШОКИРАЩО ОТКРИТИЕ: Учен доказа - човешките тела се движат повече от година след смъртта
x