Вход
София
Времето в София 15 o C

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

на 01.03.2013
8975
0
Козе месо и риба в кухнята на Венецуела
Автор: ПИК
01.03.2013
0
8975

Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.

Хляб арепас

Необходими продукти

Начин на приготвяне:

Гуакамоле

Кафе

Необходими продукти:

Начин на приготвяне

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15383
архив

Веднъж Чък Норис решил да хвърли граната... разхвърчали се крака, ръце, глави... и накрая гранатата гръмнала.

няма нови новини
Днес: 331
hot
най-четени новини в момента
сега
2345
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПРОЛИВЕН ДЪЖД ОТНОВО ЗАЛЯ СОФИЯ: Бурята удари за трети път днес (ВИДЕО)
x
ШОК: Часовникът на ръката три пъти по-мръсен от... тоалетна чиния
x