Вход
София
Времето в София -2 o C

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

на 01.03.2013
11276
0
Козе месо и риба в кухнята на Венецуела
Автор: ПИК
01.03.2013
0
11276

Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.

Хляб арепас

Необходими продукти

Начин на приготвяне:

Гуакамоле

Кафе

Необходими продукти:

Начин на приготвяне

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Сюжетът “Борисов с къща и любовница в Барселона” e:
Общо гласували: 6517
архив

Един пияница се обажда вкъщи:
- Скъпа, днес имаме банкет от работата, така че може да ме донесат малко по-късно!

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
2433
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Превозвачите категорични пред Нанков: Протестите не са наши, не участваме в политически акции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Любопитни суеверия, свързани с парите
x