Вход
София
Времето в София 8 o C

Кой ще въдвори Румен Радев

Кой ще въдвори Румен Радев

на 27.10.2020
150591
0
Кой ще въдвори Румен Радев

Кой ще постави Румен Радев под карантина и докога този човек ще бъде над закона в България? Това е въпрос, на който очевидно отговор няма да се намери до края на мандата му.

И дори в условията на зловеща пандемия, отнемаща живота на десетки българи ежедневно, няма нито един лекар на място, който да му каже, че когато е контактен на първа линия с коронавирус, не може да се разхожда из страната и да се среща с големи колективи, тъй като има огромна вероятност да е носител на вируса без все още да го знае.

Самият Радев отдавна показва, че у него няма достатъчно морал, за да помисли първо за хората, а после за собствения си пиар. 

Поредното доказателство е вчерашната му среща с творци, част от които дори позираха за снимки без маски. 

Днес идва и ново - ще обикаля из Хасковско, за да отчита дейност и да се рекламира. Все едно няма хиляди заразени и стотици, гаснещи с тръби в гърлото българи...

Очевидно обаче за Радев никакви правила и закони, най-малкото човешките и моралните, са от някакво значение. Така след като беше контактен с ген. Димитър Петров, хвана самолета и замина с делегацията си в Естония, откъдето бе изгонен. Естонците имаха смелост да го карантинират и да го поставят на място, но у нас властите не смеят.

Никой не дръзва да въдвори Радев и по това личи кой е истинският диктатор и от кой се страхуват да изпълняват дори законовите си задължения лекари и инспектори от РЗИ.

От Борисов очевидно не ги е страх - за него може карантина, за него има проверка от РЗИ в дома му дали спазва мерките. Но Радев ще си шества, ще крие, няма да отговаря дали има заразени сред охранителите му и екипа му в президентството...

Днес отново ще отиде сред генералитета и ще си правят празненства. По информация на ПИК, след учението в Хасково е предвидена почерпка, подобна на онази на празника на ВСС в Лозенец, след която армията пламна с коронавирус.

И така на фона над 2 хиляди положителни проби, армията прави мащабно учение, което ще събере десетки генерали и военни. А Радев - контактен на първа линия, ще се разхожда и ще пие коктейли, докато вирусът отнема човешки животи, а лекарите и болниците са на ръба - на живота!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22717
архив

Двама приятели са в бирарията и си пийват. Единият казва:
- Хайде да направим някаква шега! Да се обадим на жените си - аз на твоята, ти на моята. Първи април е все пак.
Както решили, така и направили. Първият звъни на жената на другия от телефона му. Тя почва:
- Казах ти да не ми се обаждаш, на важна среща в работата съм точно!
- Извинете, госпожо, но вашият мъж го блъсна кола.
- Мъртъв ли е?
- Не, но го карат към болницата.
След пет минути другият приятел взима телефона на първия и набира жена му. Тя веднага почва:
- Здравей, скъпи! Няма да повярваш, какво стана! Мъжът на Светлето го блъснала кола! Та тя направо от ресторанта с любовника си са отишли у тях да го отпразнуват!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x