Колегията на ВСС изслушва Сарафов по казуса с Нотариуса

Темида

Колегията на ВСС изслушва Сарафов по казуса с Нотариуса

10241
на 13.02.2024
Колегията на ВСС изслушва Сарафов по казуса с Нотариуса
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съдийската колегия на ВСС изслушва днес изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов и Николай Стайков от "Антикорупционния фонд" по казуса с Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

препоръчано

Двамата трябва да отговорят откъде и какви данни имат за магистрати, членуващи в клуба на Божанов, знаят ли за конкретни съдии, поддали се на влияние, както и какви проверки са правени в годините назад срещу брокера в съдебната власт. Вероятно пред кадровиците за втори път ще застане и Владислава Цариградска, която през 2020 година подробно е обяснила как е била заплашвана.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК