Конститутционният съд заседава тържествено във Велико Търново

Животът днес

Конститутционният съд заседава тържествено във Велико Търново

4206
на 15.04.2019
Конститутционният съд заседава тържествено във Велико Търново
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Конституционният съд на Република България ще има днес тържествено заседание във Велико Търново по повод на 140-та годишнина от приемането на Търновската конституция. Заседанието ще се състои от 17.00 ч. в музея "Възраждане и Учредително събрание".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Слово ще произнесе държавният глава Румен Радев.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще отправи приветствие към участниците в тържественото заседание. От 16.00 ч. в музея тя ще открие изложба за 140-та годишнина от Учредителното събрание и Търновската конституция.

Гост на заседанието на Конституционния съд ще бъде председателят на Венецианската комисия към Съвета на Европа д-р Джани Букикио.

В 18.30 ч. президентът Радев ще връчи почетния плакет "Св.св. Кирил и Методий" на Народното читалище "Надежда-1869" по случай 150 години от създаването на културната институция.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК