Концерт на чисто голи японки взриви нета (видео)

Азия

Концерт на чисто голи японки взриви нета (видео)

199542
на 19.10.2013
Концерт на чисто голи японки взриви нета (видео)
Автор:   ПИК

Оркестър от 15 жени японки изнесоха концерт без дрехи. Момичетата се качиха на сцената само по обувки и заеха местата си в оркестрината.

Диригентката на оркестъра се съблече демонстративно пред пълната с мъже зала и също зае своето място. Без дори да потрепнат, тя даде знак и момичетата засвириха.

Най-шокираща бе реакцията на публиката. Въпреки нестандартния начин, по който изглеждат японките на сцената мъжете сякаш са очаквали именно това. Някой може да каже, че това е подигравка с изкуството и творчеството на велики композитори, чиито творби свирят, но за тях е нещо нормално и приемливо. Добрата новина е, че дори и да не са се представили на ниво от гледна точка на музиката, никой не е разбрал, защото всички са били заети да оглеждат гърдите, краката и .... им, пише lifestyle.bg

препоръчано

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това