Корнелия на ротация, пакетчета за генерал Гном...Пародията продължава!

Акценти

Корнелия на ротация, пакетчета за генерал Гном...Пародията продължава!

147489
на 01.12.2021
Корнелия на ротация, пакетчета за генерал Гном...Пародията продължава!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изтрещяване!

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Шефът на НС ще се върти на "ротация", за по една година. Първа ще е Корнелия...Това става ясно от таен мейл до актива на ДСБ, пратен от главния секретар на партията.

Тия правят, каквото си искат. Взломяват закони, правилници, демократична уредба.

Това да не е портиерна, да се редуват първа, втора и нощна смяна? Това е най-висшата институция в държавата - нали уж се водим парламентарна република? Как тъй ще се гаврят с председателския пост на Народното събрание, как тъй ще го наместват според квотите си?

Тогава и премиерът да е за една година. Първо Киро, после Слави, накрая Христо, Атанасов...Или жребий да теглят, или в обратен ред. Пародията е пълна. 

ДСБ на Атанасов пък изтъргували "пакет"?! Пакет, бе, пакет от "зам.-министри, областни и зам.-областни". Държавните постове се раздават под формата на пакети. Коалицията се спазарява в мола. Не политика, а алъш- вериш.

Айде, честито на всички, които гласуваха за промяната.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК