Корнелия Нинова след решението на ГЕРБ: Не се връщаме в парламента (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Политика

Корнелия Нинова след решението на ГЕРБ: Не се връщаме в парламента (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

28327
на 18.02.2019
Корнелия Нинова след решението на ГЕРБ: Не се връщаме в парламента (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Корнелия Нинова реши скоростно да отговори на ГЕРБ след решението преференциите да бъдат върнати и изненадващо обяви, че дава изявление, което излъчва по партийния канал на БСП. 

препоръчано

"Не се връщаме в парламента, тъй като условията, които вчера поставихме не са изпълнени в пълнота. Едно от тях беше машинно гласуване“, заяви Нинова. По думите й за 5 години до 2019 г. то е трябвало да бъде въведено. „В момента те го отлагат с неопределено бъдеще“, каза Нинова и заяви, че машините са сериозна гаранция за честни избори.
Според нея решението на ГЕРБ от днес и победа на БСП.

"10 часа в Правна комисия излагахме аргументи защо не трябва да се правят промени в ИК. 16 часа в залата на парламента“, обясни Нинова. Тя подчерта, че БСП се е борила за запазване на преференции, нова ЦИК, машинно гласуване и да остане обжалването пред ВАС, както и начина на вземането на решение в изборните комисии. „Нищо от това не чуха. 26 часа разговори от страна на БСП. Едва след решението ни вчера за напускане очевидно чуха“, заяви още Нинова по адрес на ГЕРБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК