Вход
София
Времето в София 3 o C

Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум, за да лъснат фалшификациите й

Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум, за да лъснат фалшификациите й

на 13.12.2019
101674
32
Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум, за да лъснат фалшификациите й
Автор: ПИК
13.12.2019
32
101674

Поредица от фалшификации на гласувания за прокарване на бленуваното от Корнелия Нинова преизбиране за председател на БСП се очаква на поредния истеричен съботен пленум на Националния съвет на столетницата, който трябва да приеме правилата за провеждането на общи избори в цялата партия са определянето на бъдещия председател.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

Причината е, че вече близо 2 години комисията за изготвянето на правилата за този избор, начело с бившата зам.-министърка на Румен Овчаров - Ана Янева, не може да изготви правила, които се харесват на Корнелия Нинова. На последното заседание на тази комисия за тяхното приемане, хората на Нинова бламирали кворума, като не се появили, за да не бъдат приети правилата на комисията, а да бъдат изработени от самата клика на председателката, събрана в Изпълнителното бюро.

След като част от тях станали известни на социалистите, те вече се шегуват, че освен за царица, Корнелия Нинова иска да бъде обявена и за светица, тъй като критериите за кандидати за председател на БСП предвиждат той да бъде морален, честен и с висока нравственост.

"Това означава, че или Корнелия Нинова няма да се кандидатира, защото тя не отговаря на нито един от тези критерии или, че ни смятат за дебили. В такъв случай проф. Иво Христов трябва да им напише методически указания как да го правят, тъй като в момента дебилите са те", иронизират социалистите, припомняйки изявлението на червения депутат, че 80% от българите са дебили. И добавят, че в Изпълнителното бюро на БСП явно мащабът на явлението клони към 100%.

Социалистите са възмутени до дъното на душата си от напъна на Нинова да се провъзгласи за пожизнен председател на БСП именно чрез този избор.

"Нито Димитър Благоев, нито Георги Димитров, нито дори Тодор Живков не са били председатели на цялата партия, а само на колективния ѝ ръководен орган. Ако не беше така, Тодор Живков щеше да е лидер на БКП докато е жив, никой нямаше да може да го свали не на 10 ноември 1989 г., а до смъртта му и в България нямаше да има никакви демократични промени", обясняват социалистите.

Червените не са съгласни и с перспективата общопартийните избори за лидер да се организират и провеждат от сегашния зам.-председател на БСП Кирил Добрев, който съсипа редица структури, а някои от тях открито искат оставката му от ръководството на партията.

"Изборът на Кирил Добрев за зам.-председател е една от безбройните фалшификации на Корнелия Нинова. Няма как при Национален съвет от над 180 души някой да е избран за какъвто и да било с 37 гласа, колкото събра Добрев. Освен това точно Добрев беше заловен в грозни фалшификации по време на изборите на един от нашите конгреси и изхвърлен от комисията, която се занимаваше с тях. И сега тоя човек ще прави изборите за нов председател. Единственото му качество, заради което може да се занимава с това, е, че може да фалшифицира избори", припомнят червените.

И обясняват, че не е случаен и фактът, че вътрешнопартийните избори ще се правят "по мръзнало", както са се изразявали старите българи - т.е., през януари и февруари. "Искат да минат реката, докато има лед, защото е ясно, че не могат да плуват в бурни води, затова избори няма да има - просто ще се разнасят попълнени протоколи, а пък кой гласувал, иди и разбери", сигурни са социалистите. 

И още по-мрачно се шегуват, че ще е най-добре в устава на БСП да се запише член 1, според който Корнелия Нинова пряко се избира и назначава за председател на партията, която назначава и уволнява всички останали на различните постове.

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в истерия - откровено заплаши "другарите", гласували за Цацаров

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова в истерия - откровено заплаши "другарите", гласували за Цацаров

Кръв се лее в парламентарната груба на БСП. След като...

на 12.12.2019

Затова голяма част от членовете на Националния съвет на БСП не смятат да ходят на утрешното му заседание за приемането на правилата за пряк избор. Малка част от противниците на грозните манипулации на кликата на Нинова, която иска да приеме порочните правила за този избор, написани от Изпълнителното бюро, на утрешното заседание, възнамеряват все пак да участват във форума и да се опитат да прокарат някакви що-годе демократични корекции, които да не предопределят избирането на Нинова.

Повечето социалисти обаче са песимисти, че това ще се случи. И припомнят последното заседание на Националния съвет, което уж одобри положителната оценка за представянето на БСП на местните избори, която беше подкрепена от двайсетина души, макар да бе съобщена внушителна цифра от около 100 души, колкото изобщо нямаше в залата. На забележка от член на ръководния орган, че това гласуване е фалшифицирано, един от най-приближените на Нинова - Георги Свиленски, най-безсрамно заяви: "Че това да не е за пръв път".

Въпреки стройната завера за овековечаването си начело на БСП, която е Нинова е организирала, все пак тя е и доста притеснена от бламирането, което парламентарната група на партията й спретна при гласуването на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ. Над половината от червените депутати изобщо не се съобразиха с налаганото от нея решение да отхвърлят тази кандидатура.

27 директно я подкрепиха, другите или се въздържаха, или изобщо не гласуваха. Сред тях са смятаните за много приближени на Нинова Кирил Добрев и Драгомир Стойнев. Лидерката е изключително разярена от откритото противопоставяне на депутатите на нейните решения и вече се закани да наказва своеволниците. Очаква се на утрешния пленум опитите й да порицава непокорните червени депутати да предизвикат бурни скандали, тъй като все пак не става дума за какъв да е пост, а за позицията на човек, чиито потенциални клиенти са не един и двама от БСП, включително и самата Нинова.

Сподели:
свързани новини
ОСТЪР ЕЗИК! Веселин Марешки съсипа Корнелия Нинова за хаоса в БСП и призова Румен Радев да си ходи ОСТЪР ЕЗИК! Веселин Марешки съсипа Корнелия Нинова за хаоса в БСП и призова Румен Радев да си ходи
Заради зависимостта си от БСП, мандатът на Румен Радев е...
на 13.12.2019
Напиши коментар »
(32)
1
Скъса се от врътки селската корнела.
2
ДОЛНА , ГАДНА ПРИВАТИЗАТОРКА С ГОЛЯМ ЯРКО ЧЕРВЕН , ТЛЪСТ ЗАДНИК ! ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА ПОРАЗИИТЕ , КОИТО Е СТОРИЛА ! ОНЗИ ОТГОТЕ -- ЗАБАВЯ , НО НЕ ЗАБРАВЯ ! НАРОДЪТ ЩЕ Я ИЗПРАВИ ДО СТЕНАТА !
3
fatmaka..imali..pokana..
4
МНОГО ЩЕ МИ ЛИПСВАТ. ИНАЧЕ НАЙ-ДОБРЕ Й БЕШЕ НА КУРАБИЯТА КОГАТО ГАЛЕШЕ НА БАБА ДОРА ПРЪЧА ПО МАКАРИТЕ!
5
ТИКВАТА - Борисов ни преметна яко, че е имало авиокатастрофи, докато шеф на ВВС е бил Румен Радев......След интервюто на държавния глава, късно снощи министър-председателят изригна пред журналисти: „Не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети и хеликоптери следствие на неговата работа. Тогава дойде Аню Ангелов да ме моли да не го санкционираме и не го направихме"............Кой, кога?...........Румен Радев е бил командир на ВВС между 2014 и 2016 година. През този период няма регистриран тежък инцидент. Последният е от 26 април 2012 г. с МИГ-29. По това време ВВС се командва от ген. Константин Попов, настоящ депутат от ГЕРБ. За този случай тогавашният министър на отбраната Аню Ангелов отбелязва:....„На 26.04.2012 г. в 10.35ч. при излитане за изпълнение на тактически прехват със самолет МиГ-29УБ, рег.номер11, възниква пожар. Екипажът-пилот майор Илия Дойчинов и втори пилот-щурман капитан Петър Методиев, извежда самолета в безопасна посока и на височина около 200 м. катапултирана разстояние 1.5 километра източно от с.Голям Чардак.Благодарение на бързите, точни и професионални действия на екипажа, както и на групите за ръководство и осигуряване на полетите,при инцидента са избегнати човешки жертви и не са причинени щети на сгради, инфраструктура и друго имущество.Наземната група за търсене и спасяване, заедно с вертолет за търсене и спасяване,са достигнали района на аварията в най-кратки срокове. Пилотите са евакуирани своевременно и са изпратени за медицински прегледи и изследвания във Военна болница –Пловдив. Екипите за противопожарна защита от авиобаза Граф Игнатиево са пристигнали на мястото на аварията и са потушили горящия самолет без да се допусне разрастване на пожар“.Проверката впоследствие доказва, че става дума за грешка в техниката на пилотиране......Хеликоптери......Следващите трагични инциденти са с хеликоптери. Те обаче се случват след като Радев напуска високия пост във ВВС, а на негово място вече е ген. Цанко Стойков. Той сяда в шефското кресло на 30 август 2016 година, а почти година по-късно-на 9 юни 2017 г. в Черно море пада хеликоптер „Пантер“.
6
Лъжеш,другарю...като вретенарка,лъжеш!
7
Скъсана е от пълното връткане по границите и по времето на приватизацията но жена не се плаши от връткане.
8
Не знам кой лъже ама на теб ще ти го фук на в гербераската тролска мутра мър. ля. К. Тиквата не лъже нали, не разказва журналисти със Фалкона до САЩ, не вози Бистришките тигри със самолет. Не кара жипката без колан или платена мършо. А и до оня смешни. К дето ме копира ти за записите на ало Ваньо и Питека май не си чувал нали или че има фабрика за производство на нелегални цигари във Крайморие и това е лъжа или че 90те е на събиране на СИК?????? А и кой плашиш с прокуратурата мишок скрии се че и Гешев не е цвете а пък господаря ти да не говорим.
9
А , БРЕ ОЛИГОФРЕН ! ЧЕТЍ ПО - ДОБРЕ ДОКУМЕНТИТЕ --- ПИШЕ , ЧЕ ПРЕЗ 1990 Г , РАДЕВ , КАТО ЗАМ КОМАНДИР НА ЗВЕНО , КАТО ЛИЧНО ОТГОВОРЕН ЗА ПОЛЕТА --- ПАДА САМОЛЕТ ЗА 180 000 000 ЛВ ! ВИНАТА МУ БЕЗСПОРНО Е ДОКАЗАНА ТОГАВА ! А , СЕГА КВО ПРАИМ !?
10
fatmaka..po.dobre..laze..ot.men
11
ДРУГАРЮ, прочети, щом можеш(ама се съмнявам), как през 90-те една ТИКВА,наречена и БУДА КРАДЕ КОЛИ, и е арестувана в Унгария.Същата ТИКВА е и ДЕВЕТА ДУПКА на КАВАЛА при СИКаджиите.Чети ДРУГАРЮ, и се информирай , че 180 милиона е цената на цялата ни армия....ДРУГАРЮ ЧЕРВЕН КОМУНЯГА от БКП. :-)
12
Ето ги правилата за избор на шеф на БСП.... т.1 Лидерът на БСП да е жена с мъжки хормони и мустаци. т.2 Името да започва с Кор и да завършва на Нелия ! т.3 Да не се извършва финансова ревизия на касата ! т.4 Офшорката Офроуд на Вирджините да стане официална каса на БСП ! т.5 Да се броят само гласовете за Корнелия Нинова,останалите да се обявят за невалидни! т.6 Да се ползва опита от гласуването на Позитано за листите,като водещо,може да се гласува и с ръкоплясканияГласът на !Радко Пиратко да се броят за1000 гласа!
13
За БСП-то е ясно коя е чуждата жена - Нинова е от СДС ! Втората част, определено касае Йотова! Кликата на Нинова и Кире трябва да се измете, Радев е техния избор :) "Зелените чорапчета" ако се решат на пуч срещу Правителството, ще направят огромна и съдбононосна грешка! Радев е страхлив и ще си измие ръцете с неопитност! Ама вече номера не минава, все пак 4 месеца управлява единолично България, без Парламент!!! С мечешката услуга на пияния Радев, "Зелените чорапчета" се демаскираха като пета колона!Чудят се какво да измислят ДРОГАрите, за да вземат управлението на България, поне за 4-5 месеца СЛУЖЕБНО :)Нинова не случайно съвсем истеряса, а Радев скочи да се прави на мъж и той като Нинова! Радев си фантазира, че ако станем Президентска Република, той ще е пак Президент, абе СМЕШНИК недодялан, кой ще те избере, след като се доказа като РАЗДЕЛИТЕЛ на нацията и българофоб!
14
На втората снимка,''МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА'',ЗАТУ НЕ КЕ СЕ ОПРАВИМЕ.
15
Ха ха ха, вий си я избрахте. На зла и крадлива партия, зла и крадлива вещица, да я унищожи. БСПдирастията си заслужава лидера, все пак те са най "демократичната" организирана шайка за крадене. Всичко което е близало сладоледа на Мавъра, е такова чудо, но тя е два пъти повече, защото го е близала най много. Да не би Гнома и Рада да са по цветита, но тя ги постави в малкия си джоб. Ванга на времето каза, БСПто ке умре от една крадлива и разгонена жена, и един контрабандист.
16
Премиер ли?На коя държава?Тази на Слави ли, дето я няма?Или на блатото на РР?
17
Поредното ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН на ПИК-льовия ПАРЦАЛ.
18
Кауня едно НСО не може да ръководи, а иска държава да управлява със Импексовата си господарка. Сега ще лъжи както лъга за катастрофата на баща си. Ще лъже, както излъга за катастрофата на изтребителя, струващ 180 милиона. Ще лъже, както излъга за евтини апартаменти от държавата, ще продължи да лъже и за 2 те заплати, които плащаше на любовницата си, както излъга и за комисионните от грипен. И ще продължава да лъже, докато Гешев спре да спи, и най накрая да вземе да го подпука...
19
ПАТРИОТ--- КОМУНИСТ Е ВСЕ ЕДНО,-- ДЕЙСТВАЩ ГЕНЕРАЛ ДА ГО СЛОЖИШ ПАЗАЧ НА ПАРКИНГ.
20
Прав си за охрана на паркинг става твоя бог само дето не е истински генерал!!!!!! Може и колите да мие все пак има опит със маркуч.
21
Корни прилага триковете на тавариш Костов - половината дрогари гласуват за управляващите, за да вбесят "майките с децата" и флашмобите на фондацийни хранилки, другите примигват през брашното в очакване на "народния бунт срещу януарските сметки" току изскочи някой заяц измежду джурналистическите сензацийни трънки
22
За да вярваш в собствения си път, не е нужно да доказваш, че пътят на другия е погрешен. Когато успееш да преодолееш някои сериозни проблеми в общуването с другите, недей да си припомняш трудните моменти, а само радостта, че си преминал и това изпитание в живота си. Когато оздравееш след дълго лечение, не мисли за страданията, които си понесъл, а за благословията на Бог, който е позволил да бъдеш излекуван! Помни до края на живота си хубавите неща, които са ти се случили в трудните моменти! Те ще бъдат доказателство за твоите качества и ще те направят по-уверен пред всяко препятствие
23
Винаги, когато може, той посяга към най-лесното и най-ефикасното оръжие: интригата. Когато го използва, не е нужно да полага големи усилия, защото другите работят заради него. Неуместни думи разрушават месеци на всеотдайност, години, посветени на търсенето на хармония. “Дай на глупака възможността да избира между хиляда разума и той ще избере твоя” – гласи една арабска пословица. Когато човек започне да засява градината си, забелязва, че съседът му е наблизо и го следи. Той обича да му дава напътствия как да засади постъпките си, как да наторява мислите си, как да полива победите си. Ако човекът започне да обръща внимание на онова, което той казва, ще започне да върши работата, която се оказва чужда; идеята за градината, която сади в момента, ще бъде не негова, а на съседа му.
24
Охо ! Значи утре ще има пак червен цирк ! Да се насладим !
25
КАКА КУРИ,ГОЛЯМАТА ЛЪЖА,СИНЯТА КУКУВИЦА КАЗА,ЧЕ ПРАВИЛАТА ЩЕ БЪДАТ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ТАКИВА!
27
"Другари-господа" от ПИК, а защо не дадете право на другарката Нинова, да Ви ОТГОВОРИ? Защо се СТРАХУВАТЕ????
28
ЕЙ ТВА Е БСП ...ЧУВАЛ С ДОМАТИ ..ПЛЯЯСС- ПЛЯЯССС...И САМОРАЗПАД !
29
отговор на коментар
Тези библейски указания са вярни и полезни за хората с будна съвест. Но псевдонимът на автора е меко казано, крайно неподходящ, защото Корнелия Нинова, освен че е доказан политически хамелеон (като бивш член на СДС) и приватизатор (на Техноимпекс), тя с процедурни хватки "зачисти" ИБ и ПГ на БСП от привържениците на проевропейската линия, не номинира Станишев в Евролистата, открито зове за снемане санкциите с/у Кремъл, допуска вътрешен диспут за излизане от НАТО, налага авторитарен стил на р-во, с което си спечели негодуванието на значителна част от НС!
30
Винаги съм предлагал за хората които не желаят тази ръковозителка, отделете се и направете истинска по -добра социалистическа партия, там ще дойдем,направете го защото тя ще ни заличи.
31
отговор на коментар
До № 11---- По добре комунист,отколкото крадлив мръсник от БСП !!!
32
Ей този от номер 27 със сигурност е оня с физиономията на "африканска чума", Как му беше името!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6309
архив

Десет врачански реплики за свалка:
1.Ти не усещаш ли, че цела вечер ти се стръвим?
2.Начи иде ми да та фръла на рамо и да си та носа дом!
3.Колко повече пиам, толко по та аресвам!
4.Ше фана да си садера дреите таа вечер зарди тебе!
5.Разбрах, че на вашите са нги докареле кюмур, щеш ли сабале да идем да го нафръгам?
6.Баща ти а голем крадец, оти а украднал сички дзвезди и ги а турил у очите ти.
7.Ей, ти си много сгодна, ма и сестра ти не а за изпущанье.
8.Щеш ли да фана да та завръта на едно блусле?
9.Мале от 5 годин та гледам, ма 5 годин кьорав съм бил!
10.Мале като та погледна и ми иде да са фръла у барата

няма нови новини
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
сега
2505
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЯПОНЦИТЕ СЪВЕТВАТ: Пийте бира срещу деменцията
x