Вход
София
Времето в София 5 o C

Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

на 16.10.2020
186349
0
Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

Нови и нови исторически успехи жъне не само в икономически и политически, но и във финансов план кабинетът на Бойко Борисов.

Рейтинговата агенция Fitch Ratings днес даде най-високият в историята ни дългосрочен кредитен рейтинг на Българската банка за развитие - "BBB"* със стабилна перспектива. Потвърдени са и всички останали рейтинги на банката, която е националната ни финансова институция за развитие на бизнеса. 

Това ниво е равно на оценката на рейтинговата агенция за България и е практически най-високият възможен кредитен рейтинг за националната банка за развитие, пише в съобщението на световната престижна агенция.

Новината идва на фона на решението от онзи ден на Moody’s, които също отсъдиха, че икономиката и банковата ни система са във възход и ни дадоха исторически най-високият рейтинг, който е имала България до момента.

Все оценки за работата на кабинета на Бойко Борисов и министрите му. На Владислав Горанов и Стоян Мавродиев, паднали в жертва на клевети.

Как тези оценки кореспондират с лъжите на опозицията, че държавата ни е корумпирана? На юмруците на Радев, които уж развявал срещу мутрите, а всъщност в тяхна полза, защото единствените недоволни от изсветляването на икономиката ни след влизане в банковия съюз (друг исторически успех на Борисов), са перачите на пари от всевъзможни руски и арабски канали...

Ред е на Радев да отговори, защото тези оценки на двете световни престижни финансови институции са крошета срещу него.

Всъщност, той вече го направи преди ден. Само се похвалил пред гръцкия премиер Мицотакис с успеха на Борисов, като изтъкнал високата оценка на Moody’s.  Сега ще може да се хвали и с тази на "Фич". Ако някой пак изобщо го покани някъде, защото както ПИК разкри, той сам се е самопоканил отново в Гърция през пролетта...

Да им е честито на Радев, комунистите и пребоядисаните им другари от ДеБъ! Всичките им клевети от последните месеци са разбити на пух и прах, и то не от Бойко, а от най-големите световни финансисти. 

По-сигурно разобличаване на лъжите им едва ли може да има.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22331
архив

Бабичка продава ябълки на пазара. От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил! Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил? Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват. Я за тъща, я за свекърва...

x
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов: Приехме Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и сме готови за първите доставки на ваксини (ВИДЕО)
x
Лекар съветва: Ето как да се отървете от кошмарите
x