Вход
София
Времето в София 13 o C

Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

на 16.10.2020
175927
0
Корумпирана държава ли?! "Фич" и Moody’s разобличиха лъжите на Румен Радев и метежниците

Нови и нови исторически успехи жъне не само в икономически и политически, но и във финансов план кабинетът на Бойко Борисов.

Рейтинговата агенция Fitch Ratings днес даде най-високият в историята ни дългосрочен кредитен рейтинг на Българската банка за развитие - "BBB"* със стабилна перспектива. Потвърдени са и всички останали рейтинги на банката, която е националната ни финансова институция за развитие на бизнеса. 

Това ниво е равно на оценката на рейтинговата агенция за България и е практически най-високият възможен кредитен рейтинг за националната банка за развитие, пише в съобщението на световната престижна агенция.

Новината идва на фона на решението от онзи ден на Moody’s, които също отсъдиха, че икономиката и банковата ни система са във възход и ни дадоха исторически най-високият рейтинг, който е имала България до момента.

Все оценки за работата на кабинета на Бойко Борисов и министрите му. На Владислав Горанов и Стоян Мавродиев, паднали в жертва на клевети.

Как тези оценки кореспондират с лъжите на опозицията, че държавата ни е корумпирана? На юмруците на Радев, които уж развявал срещу мутрите, а всъщност в тяхна полза, защото единствените недоволни от изсветляването на икономиката ни след влизане в банковия съюз (друг исторически успех на Борисов), са перачите на пари от всевъзможни руски и арабски канали...

Ред е на Радев да отговори, защото тези оценки на двете световни престижни финансови институции са крошета срещу него.

Всъщност, той вече го направи преди ден. Само се похвалил пред гръцкия премиер Мицотакис с успеха на Борисов, като изтъкнал високата оценка на Moody’s.  Сега ще може да се хвали и с тази на "Фич". Ако някой пак изобщо го покани някъде, защото както ПИК разкри, той сам се е самопоканил отново в Гърция през пролетта...

Да им е честито на Радев, комунистите и пребоядисаните им другари от ДеБъ! Всичките им клевети от последните месеци са разбити на пух и прах, и то не от Бойко, а от най-големите световни финансисти. 

По-сигурно разобличаване на лъжите им едва ли може да има.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34844
архив

Доктор пита новоназначената медицинска сестра:
- Сестра, взехте ли кръв от пациента в шеста стая както ви казах?
- Да, докторе.
- Колко?
- Колкото можах.
- По-точно?
- Към пет литра.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x