Косово ще получи свой международен телефонен код

Европа

Косово ще получи свой международен телефонен код

4210
на 14.11.2016
Косово ще получи свой международен телефонен код
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Косово ще получи свой международен телефонен код, след като постигна споразумение със Сърбия, съобщиха властите в неделя, предава Balkan Insight
Правителството на Косово заяви, че Международният съюз по телекомуникации ще определи новия код на страната на 15 декември. 

препоръчано

„Нашата държава, както другите, ще има свой собствен телефонен код и всички кодове, които бяха използвани до момента (381, 377 и 386) няма вече да са активни“, отбеляза министърът за диалога Едита Тахири. Той допълни, че по време на шестгодишните преговори, делегацията на Косово непрекъснато е защитавала интересите на страната си.

 

 

Фокус

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК