Кошмар! Бременна жена загуби бебето си при катастрофа край „Петолъчка”

ЧАС ПИК

Кошмар! Бременна жена загуби бебето си при катастрофа край „Петолъчка”

5052
на 26.04.2014
Кошмар! Бременна жена загуби бебето си при катастрофа край „Петолъчка”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бременна жена загуби детето си при тежка катастрофата край кръстовище „Петолъчка”, в посока град Котел. При удара е пострадал и съпругът й, съобщи Фокус, цитирайки информация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен.

препоръчано

Съпрузите са от Сунгурларе и са постъпили в болницата около 14.00 часа. Жената е на 24 години, в напреднала бременност. Получила е травма на глава, корем и крайници, с първоначални данни за увреда на плода.

„При спешно секцио е потвърдено, че плодът е мъртъв, най-вероятно вследствие на удара”, каза началникът на отделението по спешна медицина д-р Тодор Суванков. Съпругът на пострадалата, който е на 31 години, е с фрактура на двете бедрени кости, с травматичен шок и опасност за живота. Техният автомобил се е блъснал в друго превозно средство, чийто водач е от Сливен, на 36 години. Мъжът е с повърхностни травми и контузии, не се е наложила хоспитализация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК