КОШМАР: Бус се запали при верижна катастрофа на "Хемус“, има ранени

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

КОШМАР: Бус се запали при верижна катастрофа на "Хемус“, има ранени

21875
на 17.08.2024
КОШМАР: Бус се запали при верижна катастрофа на Хемус“, има ранени
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сигнал за пътнотранспортно произшествие на магистрала "Хемус" от Варна към Шумен на километър преди бензиностанция е приет минути след 17 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Шумен.

препоръчано

По първоначални данни се ударили два леки автомобила и бус, като бусът се е запалил. Има информация за пострадали.

Създадена е незабавна организация, движението се пренасочва по път I- 2 от Нови пазар до Шумен, като след това водачите на моторни превозни средства отново могат да се движат по магистралата след етапна връзка, допълниха от полицията.

Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, съобщиха още от ОД на МВР - Шумен.

Временно е ограничено движението при пътен възел Каспичан на АМ "Хемус" в посока Шумен. Трафикът е пренасочено по път I-2 Варна – Шумен, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК