Кошмар! Наръгаха спортен журналист с нож в гърба по време на директно предаване

ЧАС ПИК

Кошмар! Наръгаха спортен журналист с нож в гърба по време на директно предаване

13529
на 13.01.2015
Кошмар! Наръгаха спортен журналист с нож в гърба по време на директно предаване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Редакторът на спортните програми Янис Калоянис получи удар с нож по време на директно предаване на радиостанция OK Radio в град Лариса в Централна Гърция. Промъкнал се в студиото мъж е започнал да заплашва журналиста с нож, след това го е намушкал в гърба, а после се е скрил.

препоръчано

Радиожурналистката София Папатанасиу разказа, че престъпникът е влязъл в студиото, забол е ножа в масата и е казал: "Янис, ние сега продължаваме предаването, иначе вашето радио повече няма да го има. Обяви, че предаването продължава". 

Не получил отговор, мъжът веднага е намушкал редактора с нож. Въпреки получената рана, Калоянис е водел предаването в продължение на 7-10 минути, за да го завърши нормално. Когато е станал от стола, редакторът целият е бил в кръв.

Раненият журналист е бил закаран в болница в Лариса, където му оказват първа помощ. В болницата той е дал показания на полицията за инцидента. В момента животът на редактора е вън от опасност. 

Според думите на Калоянис, мъжът, който го е намушкал с нож, преди това редовно се е появявал в студиото и е създавал проблеми за радиопредаването. Полицията издирва престъпника, чиято самоличност вече е установена./ БТА

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК